Neler Yeni

Korsan oyun indirmek suç mu

Ben indirmiyorum sadece merak ettim şimdi sağlamindir gibi siteler crackli oyun indiriyolar eski PC me bende indirmiştim crackli oyun korsan ise korsan oyun indirmek suç mu suçsa neden ceza almadık
Virüs konusunu demiyorum
Korsan indirmek suç değil ama etik değil imkanlar el veriyorsa oyunu orijinal şekliyle oynayiniz. Bu sayede virüs programlariyla da uğraşmazsiniz.

arkadaş crack yapmak derken zaten var olan crackı oyuna atmaktan bahsediyor
Cracker
Ücretli programları kırarak (crack) ücretsiz kullanılmasını sağlayan kişilerdir.

Kör değil isem "crackerları mı arıyor" yazmış

korsan indirmek ahlaki olarak doğru değil ama bildiğim kadarıyla hukuki bir cezası yok

Cracker
Ücretli programları kırarak (crack) ücretsiz kullanılmasını sağlayan kişilerdir.

Kör değil isem "crackerları mı arıyor" yazmış
Ben yanlış yazmışım. Bizim crackli oyun indirmemiz suç değil ama sağlamindir gibi siteler nasıl oluyor fikrim yok.

Ben indirmiyorum sadece merak ettim şimdi sağlamindir gibi siteler crackli oyun indiriyolar eski PC me bende indirmiştim crackli oyun korsan ise korsan oyun indirmek suç mu suçsa neden ceza almadık
Virüs konusunu demiyorum
yayıp satmak illagel diye biliyorum

Suçlu olması için aranması şart değil. Polis aramıyorsa sıkıntı yok deyip geçelim mi yani?
Onu kastetmek istemedim tabi ki. Hapise girme durumu yok. Yoksa tabi ki korsanlığı önermiyoruz.

Onu kastetmek istemedim tabi ki. Hapise girme durumu yok. Yoksa tabi ki korsanlığı önermiyoruz.
Ona kalırsa tecavüz eden de hapse girmiyor, hırsızlık yapan da girmiyor. Suçlu olması için aranması veya hapse girmesi gerekmiyor.

Ona kalırsa tecavüz eden de hapse girmiyor, hırsızlık yapan da girmiyor. Suçlu olması için aranması veya hapse girmesi gerekmiyor.
Onlar aranıyor ama. Bu kişiler Türkiye'de hapse girmiyor girse de çıkıyor.

Geri