Şu konuları tam okuyun Allah aşkına ya. Beyninizi fanusun içine koyup mu yazıyorsunuz şu yorumları anlamıyorum ki.
Konuyu tekrar oku.
"Ama çok pahalı. Param yetmiyor, bir oyuna 250-300 TL veremem."
O zaman oynamayacaksın, bu kadar basit.
Şu konuları tam okuyun Allah aşkına ya. Beyninizi fanusun içine koyup mu yazıyorsunuz şu yorumları anlamıyorum ki.
Konuyu tekrar oku.
"Ama çok pahalı. Param yetmiyor, bir oyuna 250-300 TL veremem."
O zaman oynamayacaksın, bu kadar basit.
hocam call of duty hariç hepsi yeni normalHocam niye hala tartisiyorsunuz anlamıyorum oyun firmaları bilmiyor mu crack önlemi almayı
Bakın Cyberpunk 2077 crack korumasız çıktı neden crack korumasız çıktı?
Bakın Call of duty Modern Warfare hala kırılamadı
Bakın Watch Dogs Legion hala kırılamadı
Bakın Ac Valhalla hala kırılamadı
Oyun firmaları bunu dert etmiyor bu kadar siz dert ediyorsunuz anlamıyorum
Yemeyen tonlarca insan var. O bıçaktan daha ucuza çok fazla kaliteli hile var.O bıçağı bedava elde edemzdim. Hileyle yap desen ban yerim
Kırılamamalarının nedeni önlem aldıkları için olabilir mi?Hocam niye hala tartisiyorsunuz anlamıyorum oyun firmaları bilmiyor mu crack önlemi almayı
Bakın Cyberpunk 2077 crack korumasız çıktı neden crack korumasız çıktı?
Bakın Call of duty Modern Warfare hala kırılamadı
Bakın Watch Doğa Legion hala kırılamadı
Bakın Ac Valhalla hala kırılamadı
Oyun firmaları bunu dert etmiyor bu kadar siz dert ediyorsunuz anlamıyorum
İstediğin kada bıçak yaparsınYemeyen tonlarca insan var. O bıçaktan daha ucuza çok fazla kaliteli hile var.
Evet zeki.Öyle yaşamıyorum hayatımı 7/24 forumda geciviyovum çok zekivyim
gerçekte daha ucuza alacağı şeyi daha fazlasını oyuna vermişİstediğin kada bıçak yaparsın
O zaman ücretsiz oyun oyna, ücretli oyunu kaçak indirme?Sen anlayamıyorsun galiba kartın ederi 13k beleşe kart mı var ama oyunun beleşi varken neden 200 verelim
Kar etmek için aldığım bir şeyin aldığım günden 4 katı değer kazanması bence gayet mantıklı. Ayrıca o süre zarfında da kullandım.hayır o parayı bıçağa vermen mantıksız
Harbi. Oyun p2w de değil bir de.gerçekte daha ucuza alacağı şeyi daha fazlasını oyuna vermiş
Sen yapıyorsan yap ama bize savunmaİstediğin kada bıçak yaparsın
Tamam işte önlem aldıkları zaman kırılmıyorKırılamamalarının nedeni önlem aldıkları için olabilir mi?
Artık önce oyun konsollara sonra PC'lere çıkıyor. Çünkü konsol tarafında oyunlar kırılamıyor.