🔥İndirim KOŞ i5 14400F RX 9060 XT 16 GB DDR5 Sistem 27.065 TL 🔥🔥🔥

Bence al satçı adam almasın bu sistemi hemen satamaz tam kullanıcı için çok iyi fiyat alan güle güle kullansın
kasım ayında ben bundan daha iyisini beklerim ama geçen yıl kasımda iyi sistem bence gelmedi. Geçen yıl ağustosta temmuzda vatan çok daha iyiydi mesela
bu kasımda güzel fırsat gelir mi hiç acelem yok?

stok bitmiş diyor alamıyoruz :(

Agalar maaşı yarın yada diğer güne alabilicem şansımı seveyim. Tam aradığım sistemdi. Cuma günü gaming gecesindede 30kya geliyor o mu daha mantıklı bu mu? Bunda ram vs oyunu döndüğü için buda 29k küsüre geliyor. İlla bunu almak için kasmaya gerek var mı. Anakart ve işlemci ince hesapta iş görecek şekilde. Tavsiye istiyorum acil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stok bitmiş diyor alamıyoruz :(
Var stok ram değiştir. Bide soğutucu 120mm ucuz olan alma oda bitti. Ekletiyor

ram aynı 1500 lıra fark verıp eklenıyor üzdü :(

Monitör için bütçeniz nedir? Klavye mouse vb. de önerelim mi?
Hocam 4 ile 5 bin tl arası bir bütçem var 2 tane monitör buldum ne dersiniz?

Bu arada sistemi taksitli alacaklar arkadaşlar Kuveyttürk kredi kartına başvurun bana göre dikkat ederseniz vade farkı baya düşük oluyor sadece kuveyttürkte

Ekler

• 1000089192.webp
    1000089192.webp
    56.9 KB · Hit: 180
Agalar maaşı yarın yada diğer güne alabilicem şansımı seveyim. Tam aradığım sistemdi. Cuma günü gaming gecesindede 30kya geliyor o mu daha mantıklı bu mu? Bunda ram vs oyunu döndüğü için buda 29k küsüre geliyor. İlla bunu almak için kasmaya gerek var mı. Anakart ve işlemci ince hesapta iş görecek şekilde. Tavsiye istiyorum acil.

Var stok ram değiştir. Bide soğutucu 120mm ucuz olan alma oda bitti. Ekletiyor
Yani AMD işlemcili ve daha iyi anakartı olan sistem oluyor genelde (b620 sen bahsetmiyorum b650 idare eder) o sistemleri alırsan ileride upgrade yapabilirsin. Intel sistemleri çok gelişime açık olmuyor maalesef

Hocam 4 ile 5 bin tl arası bir bütçem var 2 tane monitör buldum ne dersiniz?

Bu arada sistemi taksitli alacaklar arkadaşlar Kuveyttürk kredi kartına başvurun bana göre dikkat ederseniz vade farkı baya düşük oluyor sadece kuveyttürkte
G3 alma 24G42E al

Yani AMD işlemcili ve daha iyi anakartı olan sistem oluyor genelde (b620 sen bahsetmiyorum b650 idare eder) o sistemleri alırsan ileride upgrade yapabilirsin. Intel sistemleri çok gelişime açık olmuyor maalesef
Upgrade olarak değilde hocam benim aklımdaki rami 32 yapıp m2nin 2 slotlu olanıydı oda yok. Bunu alıp o paraya 2 tb SSD alıcam mecbur yada gaming gecesi sistem daha mi iyi bilemiyorum

Gece stok bitmezse yine ayni fiyat olucak

Ürün alınabiliyor mu beyler, cuma günü sistem çıkacakmış. Şu an itibariyle ne yapmalıyım, lütfen yazar mısınız. Ben hiç anlamıyorum. Oyun için pc almak istiyorum

Geri