Aile izni ile nays alabilirsin diye biliyorum. (nays İş Bankası'na ait)Yaşım 15 babam kendi adına çıkarsa bana verse olmaz mı ve en iyi banka hangisi
Olur da ne geregi var ki babanin kartini kullaniyormuşsun gibi bir şey buYaşım 15 babam kendi adına çıkarsa bana verse olmaz mı ve en iyi banka hangisi
Kredi kartını ben alamam ki bi yaş limiti falan yokmu yoksa babamla gitsem alinabilir mi banka kartını öyle veriyorlar da kredi kartını bilmiyorumOlur da ne geregi var ki babanin kartini kullaniyormuşsun gibi bir şey bu
papara al baba izni ileYaşım 15 babam kendi adına çıkarsa bana verse olmaz mı ve en iyi banka hangisi
Banka kartı var zaten bende paparada var kredi kartı lazımpapara al baba izni ile
Limiti nasıl olur peki hocam kişiden kişiye değişiyor mu18 yaş altı alamaz, baban ek kart çıkartsın.
Babanın belirleyeceği limitte harcama yapabilirsin. Çok sıkıntı ediyorsan söyle babana ek karta limit koysun.Limiti nasıl olur peki hocam kişiden kişiye değişiyor mu
Babanın kredibilitesi ve belirlediği rakama bağlı.Banka kartı var zaten bende paparada var kredi kartı lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Limiti nasıl olur peki hocam kişiden kişiye değişiyor mu