Kredi kartı limitini para yükleyerek arttırma

Reaksiyon skoru
12
Beyler sa iyi forumlar . atıyorum benim kredi kartı limitim 2000 tl ama ben kredi kartıma para yükleyip yüklediğim kadarıyla mesela 3 bin tl yükledim 5 bin harcayabiliyormuyum . teşekkür ederim

evet harcayabiliyorsun ben de önceden öyle yapıyodum limit düşükken

Beyler sa iyi forumlar . atıyorum benim kredi kartı limitim 2000 tl ama ben kredi kartıma para yükleyip yüklediğim kadarıyla mesela 3 bin tl yükledim 5 bin harcayabiliyormuyum . teşekkür ederim
Dostum max limitine bağlı dediğin doğru kullanabilirsin öyle ama max limitin 2000tl ise 2000 yükleyebilir ve harcayabilirsin

Dostum max limitine bağlı dediğin doğru kullanabilirsin öyle ama max limitin 2000tl ise 2000 yükleyebilir ve harcayabilirsin
2000 tl limitin mevcutken kartına 3000 daha yüklersen 5000 tllik ürün alabiliyorsun kartın ile , limitten bahsetmiyor kredi kartına ekstra para yüklersem limitimle birleştirebilir miyim diyor

Yapamazsın, özellikle internet limitini yükseltemezsin. Her ay 2k limitin varsa 2kda internet alışverişi limitin oluyor. 2kyı harcadın mesela bir 2k daha atıp tekrar internet alışverişi yapmaya çalışınca yaptırmıyor

Hangi banka olduğuna bağlı bazı kartların harcama limiti senin kendi kredi kartına bağlı bu yüzden dikkat et

Yapamazsın, özellikle internet limitini yükseltemezsin. Her ay 2k limitin varsa 2kda internet alışverişi limitin oluyor. 2kyı harcadın mesela bir 2k daha atıp tekrar internet alışverişi yapmaya çalışınca yaptırmıyor
kendi ziraat kartımda dediğimi yapıyorum ben oluyor senin kartında olmuyor olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,773
Üyeler
183,787
Son üye
salvira
Geri