Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Hayır.
Hayır.
Kullanmıyorum.
Neden girmiyo lna vaaa dolandırıldık vaaaHayır.
Tarayıcıdan da mı girmiyor?Neden girmiyo lna vaaa dolandırıldık vaaa
Şu an çok yavaş. Global Binance'ta bir sorun yok gibi.Trbinance giriyormu sizde?
Bu arkadaşın twitter adresi ise : https://twitter.com/mertadassÖNEMLİ UYARI
The Paradator (Tweeter Kriptocusu) alıntısıdır.
Nisan ayında eller tetikle olmalı;
1- Altcoin piyasasında düzeltmenin ne zaman olacağını BTC değil de ETH belirliyor. Eylül ayında ETH 580$ seviyesine gelince alt piyasa düzeltme sürecine girmişti, şimdi de o rakam 2600$ civarı olmalı, belki 2800’e iğne atar duruma göre....!
2- Nisan ayının 12-15’i çok tehlikeli bir dönemeç. Bu tarihler arasında piyasanın düşüş trendine girebileceğini düşünüyorum tabi bu aralıkta majör coinler öncülüğünde son bir yükseliş dalgası gelebilir. Durum gerçekten kritik. Kısa vade trade yapanlar %7-8 stoplu gitmeli.
3- BTC’de düzeltme 40K-43K arasına kadar sürebilir. Günlükte 35K’ya anlık fitiller gerçekleşebilir. Eğer büyük düzeltme gerçekleşirse ben piyasanın Mayıs sonuna kadar toparlananabileceğini düşünmüyorum. Haziran-Temmuz yatay piyasa, Ağustos yükseliş trendinin başlangıcı olur.
@Litecoin @Nvidia_GF_FX_500 @mgnary @Recep_Bey @Hudzell
reis yaklaşık 5k lık alım yapıcam şuan usdt olarak hesapta hangi coini alayım fun nasıldır?ÖNEMLİ UYARI
The Paradator (Tweeter Kriptocusu) alıntısıdır.
Nisan ayında eller tetikle olmalı;
1- Altcoin piyasasında düzeltmenin ne zaman olacağını BTC değil de ETH belirliyor. Eylül ayında ETH 580$ seviyesine gelince alt piyasa düzeltme sürecine girmişti, şimdi de o rakam 2600$ civarı olmalı, belki 2800’e iğne atar duruma göre....!
2- Nisan ayının 12-15’i çok tehlikeli bir dönemeç. Bu tarihler arasında piyasanın düşüş trendine girebileceğini düşünüyorum tabi bu aralıkta majör coinler öncülüğünde son bir yükseliş dalgası gelebilir. Durum gerçekten kritik. Kısa vade trade yapanlar %7-8 stoplu gitmeli.
3- BTC’de düzeltme 40K-43K arasına kadar sürebilir. Günlükte 35K’ya anlık fitiller gerçekleşebilir. Eğer büyük düzeltme gerçekleşirse ben piyasanın Mayıs sonuna kadar toparlananabileceğini düşünmüyorum. Haziran-Temmuz yatay piyasa, Ağustos yükseliş trendinin başlangıcı olur.
@Litecoin @Nvidia_GF_FX_500 @mgnary @Recep_Bey @Hudzell
hani btc düşerse diğerleri de izler gibi. eğer çok eminsen short açarsın. usdt korumanın yolu zaten.