Neler Yeni

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Orkun61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Orkun
Tarayıcıdan da mı girmiyor?
Evt Screenshot_2021-04-03-22-11-55.png

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
ÖNEMLİ UYARI
The Paradator (Tweeter Kriptocusu) alıntısıdır.

Nisan ayında eller tetikle olmalı;

1- Altcoin piyasasında düzeltmenin ne zaman olacağını BTC değil de ETH belirliyor. Eylül ayında ETH 580$ seviyesine gelince alt piyasa düzeltme sürecine girmişti, şimdi de o rakam 2600$ civarı olmalı, belki 2800’e iğne atar duruma göre....!

2- Nisan ayının 12-15’i çok tehlikeli bir dönemeç. Bu tarihler arasında piyasanın düşüş trendine girebileceğini düşünüyorum tabi bu aralıkta majör coinler öncülüğünde son bir yükseliş dalgası gelebilir. Durum gerçekten kritik. Kısa vade trade yapanlar %7-8 stoplu gitmeli.

3- BTC’de düzeltme 40K-43K arasına kadar sürebilir. Günlükte 35K’ya anlık fitiller gerçekleşebilir. Eğer büyük düzeltme gerçekleşirse ben piyasanın Mayıs sonuna kadar toparlananabileceğini düşünmüyorum. Haziran-Temmuz yatay piyasa, Ağustos yükseliş trendinin başlangıcı olur.

@Litecoin @Nvidia_GF_FX_500 @mgnary @Recep_Bey @Hudzell

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
ÖNEMLİ UYARI

1- Altcoin piyasasında düzeltmenin ne zaman olacağını BTC değil de ETH belirliyor. Eylül ayında ETH 580$ seviyesine gelince alt piyasa düzeltme sürecine girmişti, şimdi de o rakam 2600$ civarı olmalı, belki 2800’e iğne atar duruma göre....!

2- Nisan ayının 12-15’i çok tehlikeli bir dönemeç. Bu tarihler arasında piyasanın düşüş trendine girebileceğini düşünüyorum tabi bu aralıkta majör coinler öncülüğünde son bir yükseliş dalgası gelebilir. Durum gerçekten kritik. Kısa vade trade yapanlar %7-8 stoplu gitmeli.

3- BTC’de düzeltme 40K-43K arasına kadar sürebilir. Günlükte 35K’ya anlık fitiller gerçekleşebilir. Eğer büyük düzeltme gerçekleşirse ben piyasanın Mayıs sonuna kadar toparlananabileceğini düşünmüyorum. Haziran-Temmuz yatay piyasa, Ağustos yükseliş trendinin başlangıcı olur.

Bu arkadaşın twitter adresi ise : https://twitter.com/mertadass

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
1000 TL'ye bittorrent alacaktım şimdi alıyım mı

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
ÖNEMLİ UYARI

reis yaklaşık 5k lık alım yapıcam şuan usdt olarak hesapta hangi coini alayım fun nasıldır?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@mgnary @Litecoin
The paradator un btc düzeltmesi ile ilgili yorumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ne yapalım? Tüm koinler düşecek mi?
Nasıl korunacağız? Elimizde ne varsa bunu usdt ye mi çevirelim?
Uykuya mı yatacağız?

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
@mgnary @Litecoin
The paradator un btc düzeltmesi ile ilgili yorumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ne yapalım? Tüm koinler düşecek mi?
Nasıl korunacağız? Elimizde ne varsa bunu usdt ye mi çevirelim?
Uykuya mı yatacağız?
hani btc düşerse diğerleri de izler gibi. eğer çok eminsen short açarsın. usdt korumanın yolu zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,223
Üyeler
160,994
Son üye
ihsan asım
Top Bottom