Neler Yeni

Kripto Para Satın Alma Yardım

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar.Ben binanceye kayıt oldum.Denemlik 100 lira yatıracamda hangi conini almalıyım örnek vereyim elon abimizin oynattığı doge coini şuan almak mantıklı mı ?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

TEŞKİLAT

80+ Silver
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar.Ben binanceye kayıt oldum.Denemlik 100 lira yatıracamda hangi conini almalıyım örnek vereyim elon abimizin oynattığı doge coini şuan almak mantıklı mı ?
DOGE şuan alınmaz dün gece 3 lira seviyelerine inmişti ve bugün birdenbire 4.8 TL civarına yükseldi biraz daha sağlam projesi olan bilindik coin'lere yönel uzun vadede güzel sonuç verecektir.

Para aktarmak için de Binance TR'ye giriş yapıp paranı havale/eft yaptıktan sonra Global Binance'a aktarabilirsin.

Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
DOGE şuan alınmaz dün gece 3 lira seviyelerine inmişti ve bugün birdenbire 4.8 TL civarına yükseldi biraz daha sağlam projesi olan bilindik coin'lere yönel uzun vadede güzel sonuç verecektir.

Para aktarmak için de Binance TR'ye giriş yapıp paranı havale/eft yaptıktan sonra Global Binance'a aktarabilirsin.

Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.
neden hocam global e aktarayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin açmanıza gerek yok.
devletmi tokatlıyo

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Global'e aktarabilirsiniz dedim. Coin çeşitliliği, kaldıraçlı işlemler vs. gibi artıları var kendinizi geliştirdiğiniz zaman aktarabilirsiniz.
o kadar aşar beni hocam ben denemelik yapıcam zaten

Top Bottom