Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar.Ben binanceye kayıt oldum.Denemlik 100 lira yatıracamda hangi conini almalıyım örnek vereyim elon abimizin oynattığı doge coini şuan almak mantıklı mı ?
Yatırım tavsiyesi vermek suç.@Emirhandkee @Caner Kösedağ aktif olunca bakar
yatırım tavsiyesi falan yokYatırım tavsiyesi vermek
Ne diyorsun?yatırım tavsiyesi falan yok
YTD
DOGE şuan alınmaz dün gece 3 lira seviyelerine inmişti ve bugün birdenbire 4.8 TL civarına yükseldi biraz daha sağlam projesi olan bilindik coin'lere yönel uzun vadede güzel sonuç verecektir.Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar.Ben binanceye kayıt oldum.Denemlik 100 lira yatıracamda hangi conini almalıyım örnek vereyim elon abimizin oynattığı doge coini şuan almak mantıklı mı ?
yasak knkNe diyorsun?
yatırım tavsiyesi vermek suç diyosun ben bişe demedimNe diyorsun?
Sizin açmanıza gerek yok.mesuliyet kabul etmeyip verin gidip dava mı açacam size
neden hocam global e aktarayımDOGE şuan alınmaz dün gece 3 lira seviyelerine inmişti ve bugün birdenbire 4.8 TL civarına yükseldi biraz daha sağlam projesi olan bilindik coin'lere yönel uzun vadede güzel sonuç verecektir.
Para aktarmak için de Binance TR'ye giriş yapıp paranı havale/eft yaptıktan sonra Global Binance'a aktarabilirsin.
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.
devletmi tokatlıyoSizin açmanıza gerek yok.
Global'e aktarabilirsiniz dedim. Coin çeşitliliği, kaldıraçlı işlemler vs. gibi artıları var kendinizi geliştirdiğiniz zaman aktarabilirsiniz.neden hocam global e aktarayım
o kadar aşar beni hocam ben denemelik yapıcam zatenGlobal'e aktarabilirsiniz dedim. Coin çeşitliliği, kaldıraçlı işlemler vs. gibi artıları var kendinizi geliştirdiğiniz zaman aktarabilirsiniz.