Kronik SSD Hakkında Bir Kaç Soru

Peki siz bütçeyi söyleyin, öneri yapayım.
Tahminimce 2000-2500 lira civarı bütçeniz var, doğru mudur?
Aynen öyle ama dediğim gibi 3000 vsye çıkabilir fakat fazla çıkmasını istemiyorum

Aynen öyle ama dediğim gibi 3000 vsye çıkabilir fakat fazla çıkmasını istemiyorum
Kasa RGB olsun mu? İsteğe bağlı olarak parçaları sekillendirecegim.

Hocam RGB çok önemli değil aslında ben size aklımda olan sistemi söyleyim
Bu sisteme bir 8gb RAM daha ryzen 3 3200g ve wd blue ekleyip almayı düşünüyorum
İçindeki güç kaynağı ve SSD çok kötü.
Parça seçimi şeklinde söyleyeyim.

2 tane bu ûrunden.

Aynı bütçe ile 240 GB SSD veya 1 TB HDD tercih edip 8GB RAM olan ama işlemci olarak 3400G'li bir sistem de toplanabilir, isterseniz o şekilde öneri de yapabilirim.

2 tane bu ûrunden.

Aynı bütçe ile 240 GB SSD veya 1 TB HDD tercih edip 8GB RAM olan ama işlemci olarak 3400G'li bir sistem de toplanabilir, isterseniz o şekilde öneri de yapabilirim.
Ben zaten dediğim gibi ssd kötü olduğu için wd blue alacaktım 1tb hocam psu ne gibi zarar verebilir ayrıca artık oyunlar için 16gb daha yeterli o yüzden gerek yok 8gb sisteme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 tane bu ûrunden.

Ayrıca psu yu
bunla değiştirsem nasıl olur

Olabilir ama değiştirdiğinde ne kadar yapıyor?
Öyle deme sebebim şuydu, şimdi bunu alır bir ik ay para biriktirip veya indirim kovalayıp bı 8 GB dah ekleyebilirsiniz düşüncesi.
İşlemcinin kendisinin ve dahili grafik işleme biriminin performansı daha yüksek.
3400G ile de şöyle olsun:

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...e-qs183a-micro-atx-kasa-fiyati,474586594.html Hava akışı bakimindan zalman n2 ile benzer.

Böyle de olabilir.

Olabilir ama değiştirdiğinde ne kadar yapıyor?
Öyle deme sebebim şuydu, şimdi bunu alır bir ik ay para biriktirip veya indirim kovalayıp bı 8 GB dah ekleyebilirsiniz düşüncesi.
İşlemcinin kendisinin ve dahili grafik işleme biriminin performansı daha yüksek.
3400G ile de şöyle olsun:

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...e-qs183a-micro-atx-kasa-fiyati,474586594.html Hava akışı bakimindan zalman n2 ile benzer.

Böyle de olabilir.
Hocam tek bir kerede almak istiyorum o yüzden sürekli bundan ilerliyorum ama
Ryzen 5 3400g alsam wd blue alsam sonra bir 8x2 ram alsam psu almasam sorun yaratırmı 2800tl vs oluyor dediğim gibi bu sistemi özellikle istememin sebebi tek bir kerede almak istiyorum ayrıca montajla uğraşmak istemiyorum

Yorumlar ya kutuyu açıp yazan kişilerin ya da maksimum 5 10 gün kullanan kişilerin değerlendirmelerini içeriyor çünkü. Kesinlikle bir ölçüt değil.
Sistem alırken kısılabilecek bir parça da değil SSD'ler.

Bu bilgiyi nereden aldınız hocam? Ben de yenilendiğini okumuştum ama hangisinin hangisi olduğunu ayırt etmenin bir yolu var mı? Model numarası falan farklı mı mesela?
Farklı değil aynı hocam gene eskileri stokda yok artık . baya sağlam revize modelleri

Ekran kartlı almak istemiyorum aslında ilerde elime para geçince ekran kartı eklerim çok güçlü bir sistem olur PSU almasam derken
https://www.incehesap.com/hiper-ps-40-power-supply-fiyati-38594/ bu psuya alsam nasıl olur demek istemiştim dediğim donanımlarla
Ne bir korumaya sahip ne de sertifikaya, VX serisinin de sertifikası yok ama belli bir verimliliğe sahip en azından. Sistem toplarken kısilmaması gereken bir parça güç kaynağı.
Cougar 16 GB RAM ve 3200g ile ne kadar tutuyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,668
Üyeler
189,311
Son üye
Dualix
Geri