Kasa RGB olsun mu? İsteğe bağlı olarak parçaları sekillendirecegim.Aynen öyle ama dediğim gibi 3000 vsye çıkabilir fakat fazla çıkmasını istemiyorum
Hocam rgb çok önemli değil aslında ben size aklımda olan sistemi söyleyimKasa RGB olsun mu? İsteğe bağlı olarak parçaları sekillendirecegim.
İçindeki güç kaynağı ve SSD çok kötü.Hocam RGB çok önemli değil aslında ben size aklımda olan sistemi söyleyim
Bu sisteme bir 8gb RAM daha ryzen 3 3200g ve wd blue ekleyip almayı düşünüyorum![]()
Bixon Silver | AMD Ryzen 5 7600X | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben zaten dediğim gibi ssd kötü olduğu için wd blue alacaktım 1tb hocam psu ne gibi zarar verebilir ayrıca artık oyunlar için 16gb daha yeterli o yüzden gerek yok 8gb sistemeİçindeki güç kaynağı ve SSD çok kötü.
Parça seçimi şeklinde söyleyeyim.
![]()
AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.640,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
2 tane bu ûrunden.
![]()
FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Aynı bütçe ile 240 GB SSD veya 1 TB HDD tercih edip 8GB RAM olan ama işlemci olarak 3400G'li bir sistem de toplanabilir, isterseniz o şekilde öneri de yapabilirim.
Ayrıca psu yuİçindeki güç kaynağı ve SSD çok kötü.
Parça seçimi şeklinde söyleyeyim.
![]()
AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.640,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
2 tane bu ûrunden.
![]()
FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Aynı bütçe ile 240 GB SSD veya 1 TB HDD tercih edip 8GB RAM olan ama işlemci olarak 3400G'li bir sistem de toplanabilir, isterseniz o şekilde öneri de yapabilirim.
m.n11.com
Hocam tek bir kerede almak istiyorum o yüzden sürekli bundan ilerliyorum amaOlabilir ama değiştirdiğinde ne kadar yapıyor?
Öyle deme sebebim şuydu, şimdi bunu alır bir ik ay para biriktirip veya indirim kovalayıp bı 8 GB dah ekleyebilirsiniz düşüncesi.
İşlemcinin kendisinin ve dahili grafik işleme biriminin performansı daha yüksek.
3400G ile de şöyle olsun:
![]()
AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...e-qs183a-micro-atx-kasa-fiyati,474586594.html Hava akışı bakimindan zalman n2 ile benzer.
![]()
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...www.teknobiyotik.com
Böyle de olabilir.
Bahsettiğiniz cougar PSU alinabilir. 2800-3000nlira bandına bulabilrsem ekran kartlı sistem atmaya çalışırım.PSU almasam
Ekran kartlı almak istemiyorum aslında ilerde elime para geçince ekran kartı eklerim çok güçlü bir sistem olur psu almasam derkenBahsettiğiniz cougar PSU alinabilir. 2800-3000nlira bandına bulabilrsem ekran kartlı sistem atmaya çalışırım.
Bu PSU kötü ayrıca 228W veriyor en fazla.Ekran kartlı almak istemiyorum aslında ilerde elime para geçince ekran kartı eklerim çok güçlü bir sistem olur PSU almasam derken
https://www.incehesap.com/hiper-ps-40-power-supply-fiyati-38594/ bu psuya alsam nasıl olur demek istemiştim dediğim donanımlarla
Farklı değil aynı hocam gene eskileri stokda yok artık . baya sağlam revize modelleriYorumlar ya kutuyu açıp yazan kişilerin ya da maksimum 5 10 gün kullanan kişilerin değerlendirmelerini içeriyor çünkü. Kesinlikle bir ölçüt değil.
Sistem alırken kısılabilecek bir parça da değil SSD'ler.
Bu bilgiyi nereden aldınız hocam? Ben de yenilendiğini okumuştum ama hangisinin hangisi olduğunu ayırt etmenin bir yolu var mı? Model numarası falan farklı mı mesela?
Ne bir korumaya sahip ne de sertifikaya, VX serisinin de sertifikası yok ama belli bir verimliliğe sahip en azından. Sistem toplarken kısilmaması gereken bir parça güç kaynağı.Ekran kartlı almak istemiyorum aslında ilerde elime para geçince ekran kartı eklerim çok güçlü bir sistem olur PSU almasam derken
https://www.incehesap.com/hiper-ps-40-power-supply-fiyati-38594/ bu psuya alsam nasıl olur demek istemiştim dediğim donanımlarla