Şu şansa bağlı ödül verenler acayip yalan dolan gibi geliyor.A0 ingilizceyim kfodofodo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmiyorum şuan yanımda değil
Borsa güvenilirde verdiği ödül yalan dolanGüvenilir olmayan borsa olsa neyse
Hocam veriyordur adamlar boşa yapmazlar.Başka borsalar da aynı şekil yapıp veriyorBorsa güvenilirde verdiği ödül yalan dolan
Muhtemelen öyle max 10 dolar verir zatenHocam veriyordur adamlar boşa yapmazlar.Başka borsalar da aynı şekil yapıp veriyor
10 dolar verseler lafım yok ama 5 dolar falan verecekse uğraşmaya bile değmez. Hocam arkadaşınıza sorabilirmisiniz ne kadar çektiğini?Hocam veriyordur adamlar boşa yapmazlar.Başka borsalar da aynı şekil yapıp veriyor
Muhtemelen öyle max 10 dolar verir zaten
Anladım hocam teşekkürlerMerhaba, evet güvenilirdir işlem hacmine göre en yüksek 8. Borsadır.
Sordum10 dolar verseler lafım yok ama 5 dolar falan verecekse uğraşmaya bile değmez. Hocam arkadaşınıza sorabilirmisiniz ne kadar çektiğini?
cüzdan anahtarların senin elinde değil ise aldığın kripto paralar senin değil borsanındırA0 ingilizceyim kfodofodo
Bilmiyorum şuan yanımda değil
Uzun süredir kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Binance'te olmayan coinler burada oluyor çoğunlukla, burada da yoksa Gate'e bakılır, orada da yoksa almamArkadaşlar başlıkta belirttiğim cripto borsası güvenilir mi?
Hocam arkadaşınız bir şey dedimi?Almıyorum ki