Çorba karıştırır gibi mi karıştırdın kulak çok hassastır. Kulak çöpü tavsiye edilmez. Kulak kirleri bazen su gibi çıkabiliyor bir sıkıntınız var ise ağrı işitme kaybı gibi direk doktora gidin.arkadaşlar kulak çöpü ile kulağımı temizledim 10-15 dakika sonra kulakiçi kulaklığım su olmuştu elime aldığımda kaygandı yağ gibiydi çok büyük sorun olurmu?
biraz sert karıştırdımÇorba karıştırır gibi mi karıştırdın kulak çok hassastır. Kulak çöpü tavsiye edilmez. Kulak kirleri bazen su gibi çıkabiliyor bir sıkıntınız var ise ağrı işitme kaybı gibi direk doktora gidin.
kulak akıntısından kaynaklı kanka problem olmaz.arkadaşlar kulak çöpü ile kulağımı temizledim 10-15 dakika sonra kulakiçi kulaklığım su olmuştu elime aldığımda kaygandı yağ gibiydi çok büyük sorun olurmu?
kanka midemizi bulandırma Darkadaşlar kulak çöpü ile kulağımı temizledim 10-15 dakika sonra kulakiçi kulaklığım su olmuştu elime aldığımda kaygandı yağ gibiydi çok büyük sorun olurmu?
kulak çubuğu ile kulak temizlemeyin kulak kendi kendini temizleyebiliyorarkadaşlar kulak çöpü ile kulağımı temizledim 10-15 dakika sonra kulakiçi kulaklığım su olmuştu elime aldığımda kaygandı yağ gibiydi çok büyük sorun olurmu?
Çorba karıştırır gibi mi karıştırdın kulak çok hassastır. Kulak çöpü tavsiye edilmez. Kulak kirleri bazen su gibi çıkabiliyor bir sıkıntınız var ise ağrı işitme kaybı gibi direk doktora gidin.
İltihap olmuştur büyük ihtimallearkadaşlar kulak çöpü ile kulağımı temizledim 10-15 dakika sonra kulakiçi kulaklığım su olmuştu elime aldığımda kaygandı yağ gibiydi çok büyük sorun olurmu?