Yani. Dediğim gibi dekor amaçlı bir ürün. Zevk meselesi.Kablonun sarkması vesayre zarar verirmi? kabloya hani ondan alcamda gerçi gene sarkıcak
kablo düzgün durduğu sürece nerede olduğunun bir önemi yok benceYeni kulaklık gelecek şimdi bunu böyle burda kullandım ama yeni kulaklığında burda kalması böyle sıkıntı çıkarırmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@bythmn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Kyles @Rulep masada var masayada koyarım ama burda kalmasımı daha mantıklı yoksa o ekteki görseldemi
kablosu düzgün duruyormu sizcekablo düzgün durduğu sürece nerede olduğunun bir önemi yok bence
bu kısım bir tık gerilmiş duruyor o kabloyu daha rahat durumu getirirsen daha iyi olurkablosu düzgün duruyormu sizce
masam geniş masaya koysam daha iyi olucak gibibu kısım bir tık gerilmiş duruyor o kabloyu daha rahat durumu getirirsen daha iyi olur
hayır dekor ve ekstra denebilirmerhabalar kulakık standı sizce almalımıyım almazsam kulaklığımın kablosuna zarar verirmi ne için var bu stand
Şuna bakmanı öneririm biraz araştırdım metal ve ağır bişeymiş kolay kolay zarar gelmez heralde bende alabilirim belkihocam dedim kablo sarkıyor felan zarar verir dediler al dediler kulaklık standını kablon zarar görür dedilerde ondan
100 lira vermem o kadarda değilŞuna bakmanı öneririm biraz araştırdım metal ve ağır bişeymiş kolay kolay zarar gelmez heralde bende alabilirim belki
![]()
Asus TUF Kulaklık Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Kulaklık Standı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Kulaklık Standı özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
nasıl yani hocamKablo kasıntıda kalmayacak şekilde kullanırsan bir şey olmaz
Yani kulaklık boştayken kablosu katlanmayacak şekilde, bükülmüş bir pozisyonda olmaması lazımnasıl yani hocam