LegendaryCrazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 479
Kasadan çıktığı sürece sorun yok nereden çıkıyorsa çıksın
istersen ön fanları full egzoz yap oradan çıksın
O kadar basite indirgemek pek doğru sayılmaz hocam.Kasadan çıktığı sürece sorun yok nereden çıkıyorsa çıksınistersen ön fanları full egzoz yap oradan çıksın
Bu site neden bu kadar ucuz 5080li sistem 57 civarindaO kadar basite indirgemek pek doğru sayılmaz hocam.ArmaComputer pc fiyatlarına bir bakın isterseniz.
![]()
Görsellerin orta kısmındaki değil, sağ üstteki fiyat hocam, kendi isteğinize bağlı olarak "kısıtlı" değişiklik yapabiliyorsunuz.Bu site neden bu kadar ucuz 5080li sistem 57 civarinda
kapalı kutunun olayı neymiş?Görsellerin orta kısmındaki değil, sağ üstteki fiyat hocam, kendi isteğinize bağlı olarak "kısıtlı" değişiklik yapabiliyorsunuz.
geçen cezalıydınla havla vala guvvata yanlış okumuşum
Banke yemişke 2 günke toxikke küfürke geri geldim aynalı tahirgeçen cezalıydın
iyi iyi seni etiketlicektim bi mesaja baktım ceza yemişin etiketlenmiyonBanke yemişke 2 günke toxikke küfürke geri geldim aynalı tahir
Ufak bir tatiliyi iyi seni etiketlicektim bi mesaja baktım ceza yemişin etiketlenmiyon
Adamlar soğutma işini çözmüş hava soğutucu ile sıvı soğutucudan daha çok performans alıyorlar. 7/24 kesintisiz çalışan iş istasyonları kuruyorlar...kapalı kutunun olayı neymiş?