Kur-an'da Böyle Bir Madde Varmı ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yani şimdi kur-an yaratıcının eseri ondan sonra yaratıcının eserinde ona mantıklı bir sebeple inanmayanlar cezalandırılmaz yazacağını düşünmüyorum
Yaratıcının olmadığına mantıklı bir şekilde inanmamak diye bir şey olamaz

Kuran sana allahın varlığını kanıtlamak ve ona iman edip ibadet etmen indirildi aksine inanmamak ve şirk koşmak hakkındaki ceza hükümler kurandada mevcuttur

Yaratıcının olmadığına dair mantıklı bir sebep yok varsa söyle de bilelim biz de
Birçok sebep var aslında. Şimdi bana hiç sorma ne var diye. Gidip kendin araştırabilirsin.

Yaratıcının olmadığına mantıklı bir şekilde inanmamak diye bir şey olamaz
işte bende onu diyorum o yüzden kur-an bitirmiş birine sormalısın ama bir çok arkadaş gibi benim şahsi düşüncem yoktur böyle bir şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaratıcının olmadığına dair mantıklı bir sebep yok varsa söyle de bilelim biz de
Daha doğrusu sebep değilde uyuşmazlıklar var.

instagramda @ridvan.duzenli diye genç bir arkadaş var o da böyle soruları ayet ve hadislerle yanıtlıyor onada danışmanı öneririm

Kardeşim öncelikle madde yerine ayet ya da sure demen daha iyi olur onun dışında böyle bir şey yok, olamaz.

Lütfen konunun açılmasına sebep olan ayet dışında birbiriniz ile dini tartışmalara/sorgulamalara girmeyiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,903
Üyeler
190,658
Son üye
mevo03
Geri