- Reaksiyon skoru
- 3,438
Ya söyleme işteyim bir çocuk geldi iş arıyorum diye beni müdür sanıyor.herkes insandır ama her gördüğün insan değldir koyunda olabilir gördüklerin
Koyun yine iyidir kendi yolunu bulup gidiyor ama bu kelimeleri arka arkaya konuşamıyor resmen. Yapıştı yakamdan zar zor gitti hava kararınca.
	Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 
Ben sana hak veriyorum kardeşim. Sen bu adamları dinleme hızlı yaşlanırsın.Çok erken doğan bebek tıp imkanlarıyla yaşarsa hamilelik sayılmaz demişsiniz.Buna katılabilirim mantıklı.Ama sizde bana hak verin.1400 yıl önce, tıp yokken 6.ayda doğum yapan direk garanti ölüyorken,yaşanabilirlik sınırı 6 denilemez açıkçası..

Ayrıca geçenki açtığım konuyla suanki konu farklı sorular.Sen kuranı 5 sayfa okursun aklına 2 soru takılır,ben kuranı baştan sona okurum aklıma 197 soru takılır olay bu.Ben bu konuları açmasam emin ol bir çoğunuz belki sende dahil ilk defa gördüğünz ayetleri benim sayemde okumuş oluyorsunuz
Ayrıca geçenki açtığım konuyla suanki konu farklı sorular.Sen kuranı 5 sayfa okursun aklına 2 soru takılır,ben kuranı baştan sona okurum aklıma 197 soru takılır olay bu.Ben bu konuları açmasam emin ol bir çoğunuz belki sende dahil ilk defa gördüğünz ayetleri benim sayemde okumuş oluyorsunuz