Kuranı Kerimde İlginç Çelişki. ?

Bu eleman kanzilerden ya " bra bunlara küfürü yapıştırıp geçiceksin Alıntıyı görüntüle " der bu.Bütün gün cehennem şöyle böyle der ağzından küfür hakaret eksik olmaz.Karakter eksikliği var bu elemanda yapacak bişi yok.
Anlıyorum puahahahhahahahahahhaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karakterini yediğime bak bu ciddiyet ne pauhajdksjxjsjs

Ekler

• IMG_7454.webp
    IMG_7454.webp
    46.2 KB · Hit: 11

Karakterini yediğime bak bu ciddiyet ne pauhajdksjxjsjs
Ordakini ben sanıyor RTOPKHEROPGKEWOPRGWEROLHPGRTKHOPWGKOPWEGKWEPGEWrEROPGKEGPOEWKGPOITHJIWEFLĞPEF

Uygunsuz davranış
Ordakini ben sanıyor RTOPKHEROPGKEWOPRGWEROLHPGRTKHOPWGKOPWEGKWEPGEWrEROPGKEGPOEWKGPOITHJIWEFLĞPEF

Alıntıyı görüntüle

millete hakaret ediyorum havalı oluyorum.
Yoo sadece sana ediyorum kendini millet sınıfına fln alma yani kendine o kadar değer verme

Alıntıyı görüntüle

millete hakaret ediyorum havalı oluyorum.
He bide 😂😂 bunu atınca komik değil uc*beye benziyorsun

Yoo sadece sana ediyorum kendini millet sınıfına fln alma yani kendine o kadar değer verme
MR Ghost mu diyor bunu RTKOPHTROGKOERG kanziler bölgesel yönetim kuruludan mı geliyorsun.
Aynen öyle sa***sın fln ama zamanla anlıyorsun geç olsun güç olmasın
Yaw sen burda dini kötüleyip bi açık bulduğunu sanan M*L bir malukatsın ya tamam inanmıyorsun anlıyoruz da sürekli ailene içten içe sövdürtüyorsun Allah seni islah etsin ne diyeyim 😏
baya sadece bana ediyormuşsun kanzi kralı

MR Ghost mu diyor bunu RTKOPHTROGKOERG kanziler bölgesel yönetim kuruludan mı geliyorsun.

baya sadece bana ediyormuşsun kanzi kralı
Onlarda sana benziyor yükleme en azından Ghost fln oyun da bi anı şanı var yükleniyor ne senin kafa 3-5 saniye sonrada yükleniyor kdkdkdkdkdkdjjd

Ne dedik önce üslup önce saygı.Nasıl bir müslümansın ki sen dinini böyle temsil ediyorsun.Bu soruları bizzat Hz muhammede sorsam oda bana karşı senin bu kullandığın pis kelimeleri mi kullanırdı yoksa güzelce açıklama mı yapardı. ? Madem öyle niye inandığın dininin peygamberini örnek almıyorsun.Ne yanlışımı gördün dine olan ne küfrümü ne saldırımı gördün de bana bu kadar bilenmişsin.Sizin gibilerin dozajı hariç madımak katliamını yapanların zihniyetinden hiç bir farkı yok.

Ben takmadım diğer arkadaş o yorumları baz alarak demirin gökten indiğini savundu bende öyle birşeyin doğru olmadığını söyledim
Demir olayını araştırınız hocam. Hadi diyelim yanlış. Fetüsle ilgili şeylerle hiçbir şey demediniz. Onların evrelerini mi ne söylüyordu ya da şeklini. Onlara ne diyorsunuz?

Onlarda sana benziyor yükleme en azından Ghost fln oyun da bi anı şanı var yükleniyor ne senin kafa 3-5 saniye sonrada yükleniyor kdkdkdkdkdkdjjd
ghostu editlerde seyretmiş gelmiş burda anı şanı var diyor hikayesini sorsam ağzını açamazsın.Adam akıllı konuştuğu bile yok oyunda.
tiktok çevirmeye devam kanzi

ghostu editlerde seyretmiş gelmiş burda anı şanı var diyor hikayesini sorsam ağzını açamazsın.Adam akıllı konuştuğu bile yok oyunda.
Ghost editleri de ilgimi çekiyor ps3 ps4 pc hayatım boyunca oynayabildiğim bütün call of Duty oyunlarını oynadım kanzi ne la yükleniyor az büyü la ailene yazık

Yükleniyorum hikayesi çok derin galiba bence kimin tik tok ta çok gezdiği belli oluyor kanzi fln gay misin ?

Demir olayını araştırınız hocam. Hadi diyelim yanlış. Fetüsle ilgili şeylerle hiçbir şey demediniz. Onların evrelerini mi ne söylüyordu ya da şeklini. Onlara ne diyorsunuz?
Bi bakıcam o fetüsle alakalı konuyla bi bilgim yok henüz

Ghost editleri de ilgimi çekiyor ps3 ps4 pc hayatım boyunca oynayabildiğim bütün call of Duty oyunlarını oynadım kanzi ne la yükleniyor az büyü la ailene yazık

Yükleniyorum hikayesi çok derin galiba bence kimin tik tok ta çok gezdiği belli oluyor kanzi fln gay misin ?
Eminim bitirmişsindir bunak.
Bunları yazarken utanmıyon musun mesela ? Konuya direkt dalıp hakaret ediyorsun sonrasında bana ailene yazık diyorsun ?Kişilik bozukluk belirtisi harbiden.Seni dışarda felan dışlıyorlar herhalde bütün öfkeni buraya kusuyorsun yada seni itip kakıyorlar fikrini önemsemiyorlar sende diğer insanların fikirlerine direkt hakaretle karşılık veriyorsun.
Bu Hareketi gerçek hayatta başkasına yap hele ağzını yüzünün nasıl yerini değiştiriyorlar.Klavye delikanlısı seni.
1761259536829.webp

1761259743655.webp

Dinini çok önemsiyorsan önce emirlerine uy gerçi sen kitabı bile açmamışsındır da kulaktan duyma bilgilerle kendini müslümanım diye geziniyorsundur.

konu şişmesin diye bir daha yazmıyorum, engeli basıyorum.

Ekler

• 1761259581140.webp
    1761259581140.webp
    20 KB · Hit: 7
'Onlar (cehennemlikler ) için kuru dikenden başka bir yiyecek yoktur. (Gaşiye suresi 6)

'Kanlı irinden başka bir yiyecekleri de yoktur.” (Hakka suresi 36)

'Doğrusu zakkum ağacı cehennemliklerin yemeğidir. (Duhan suresi 43)

Arkadaşlar hani sadece kuru dikenden başka yiyecek yoktu. ? Başka yiceklerde varmış.Bu çelişki hatası değil midir sizce de yoksa baska bir olay mı var ?
Yani o kadar fazla çelişki varken en garibini atman garip olmuş :D

Geri