Laptop almak istiyorum ne önerirsiniz?

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
60000
Laptop almayı düşünüyorum iyi bir şey olsun istiyorum pili uzun gitsin ama istediğimde de iyi oyunları kaldırsın Gta V Fifa 25 Forza Horizon RDR 2 gibi oyunları ve çok ağır bir şey olmasın dershaneye kütüphneye götüreceğim için ve sesli de olmamalı önerebileceğiniz bir şey var mı? monster laptoplar için ne düşünüyorsunuz? Bür

SLAYER ALacaksın 60a 5060 yada casper alacaksın 5070 yada sıcak fırsatlara attığım 5060 h210 işlemcili laptop 32 1 tb 47k onuda alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıcak fırsatlara attığım laptop çok daha iyi 47k oda
çok daha iyi demek doğru olmaz. h210 işlemci i7 13620he göre bir tık kötü.
1753434718417.webp

İşten anlamadığınız bariz ortada 55w ile h210 55 derecede çalışıyorken 13620h maraba gibi 97 derecede çalışmaya çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayırca pil ömrü olarakta bayağı ilerde
60k ya laptop arıyor arkadaş. Pil ömrü arayan gpusuz laptop alsın 12kya. Ayrıca sıcaklık limitlenebilir. Aynı fiyata daha iyisi varken düşüğü ile yetinmek gereksiz masraf olur.

Oyuncu laptobu alacaksın yüksek bütçeli ve ısınmayacak 🤣🤣 işte buna gülerim. 85 derece de sıcak 75 derece de sıcaktır. Bu işlemciler yüksek sıcaklığı kaldırabilecek düzeyde üretiliyor. Asus Tuf laptop var işlemciyi limitlerim fps kaybı olmadan sıcaklık 85u geçmez. 50fps az alacağım ama pil ömrü uzun mu diyeceksin? Oyuncu laptobub da pil ömrü ne arar?

Bilader delimisin la sen ? 50 fps fark mı 12k ya alacağın laptol daha uzun pil ömrümü sunar ? Hakketen dende kırıklık var adam laptop arıyo pili az buçuk da olsa tabii ki önemli
Dostum az iç ve f5 çek. Cehalet ile savasamiyorum kusura bakmayınız.

Geri