Laptop için ekran kartı tavsiyesi

Yumru

80+
Reaksiyon skoru
0
Bende Packard bell markalı bir Laptop var ekran kartı almayı düşüniyorum ne almalıyım

Laptop sistemi
-Windows 7
-intel core i5 M 480 2.67 Ghz işlemci
-4 Gb Ram
NOT: 6GB EKRAN KARTI VE RAMİ 8 GB YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Hocam laptopa ekran kartı montajı yapılmıyor yanlış bilmiyorsam

Bende Packard bell markalı bir Laptop var ekran kartı almayı düşüniyorum ne almalıyım

Laptop sistemi
-Windows 7
-intel core i5 M 480 2.67 Ghz işlemci
-4 Gb Ram
NOT: 6GB EKRAN KARTI VE RAMİ 8 GB YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM
ekran kartınız yüksek ihtimalle hatta çok yüksek ihtimalle onboard ve bileşen desteği yapılamıyor

Nasıl yani ekran kartını çıkarıp yeni bir tane daha iyisini koyamaz mıyım?
ekran kartlarinin çogu anakarta gömülü veya lehimli oluyor onu sen yapamazsin zaten değistirmenede gerek yok bazi qparatlar ile ayrica bildigimiz ekran kartlari takilabiliyor laptoplara fakat darboğaz yapma ihtimali var

ekran kartlarinin çogu anakarta gömülü veya lehimli oluyor onu sen yapamazsin zaten değistirmenede gerek yok bazi qparatlar ile ayrica bildigimiz ekran kartlari takilabiliyor laptoplara fakat darboğaz yapma ihtimali var
Ben yapmicam zaten yalnızca hangi ekran kartını alabilirim

Nasıl yani ekran kartını çıkarıp yeni bir tane daha iyisini koyamaz mıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani
Koyamazsın dostum, sistemin APU ve işlemci anakarta gömülü.
Ben yapmicam zaten yalnızca hangi ekran kartını alabilirim
Dostum alsan takamazsın, taksan da iyi performans alamazsın. İşlemcin çok güçsüz.

Koyamazsın dostum, sistemin APU ve işlemci anakarta gömülü.

Dostum alsan takamazsın, taksan da iyi performans alamazsın. İşlemcin çok güçsüz.
Peki nasıl başlamam gerekiyor ne yapmalıyım 1 GB ekran kartını nasıl başlayıp değiştirebilirim işlemci ve ana kartı değiştirmekle mi başlıyayım

Peki nasıl başlamam gerekiyor ne yapmalıyım 1 GB ekran kartını nasıl başlayıp değiştirebilirim işlemci ve ana kartı değiştirmekle mi başlıyayım
Hiç uğrasma değistiremezsin anakartida değistirecegine pc yi değistir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki ram ekleyebilirsin anakartin destekliyor ve boş slot varsa

Ssd kullanabilirsin windows daha hizli açilir

Dostum sistemin zaten apuymus değistiremezsin hiç uğraşma
reis peki arkadaş laptop a harici bi ekran kartı alıp kablolar ile bağlayamaz mı masaüstü ekran kartından bahsediyorum ama sanırım ozaman psu da alması gerek e okadar almışken yeni pc toplar zaten

Geri