ekran kartınız yüksek ihtimalle hatta çok yüksek ihtimalle onboard ve bileşen desteği yapılamıyorBende Packard bell markalı bir Laptop var ekran kartı almayı düşüniyorum ne almalıyım
Laptop sistemi
-Windows 7
-intel core i5 M 480 2.67 Ghz işlemci
-4 Gb Ram
NOT: 6GB EKRAN KARTI VE RAMİ 8 GB YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM
Nasıl yani ekran kartını çıkarıp yeni bir tane daha iyisini koyamaz mıyım?Hocam laptopa ekran kartı montajı yapılmıyor yanlış bilmiyorsam
Nasıl yaniekran kartınız yüksek ihtimalle hatta çok yüksek ihtimalle onboard ve bileşen desteği yapılamıyor
ekran kartlarinin çogu anakarta gömülü veya lehimli oluyor onu sen yapamazsin zaten değistirmenede gerek yok bazi qparatlar ile ayrica bildigimiz ekran kartlari takilabiliyor laptoplara fakat darboğaz yapma ihtimali varNasıl yani ekran kartını çıkarıp yeni bir tane daha iyisini koyamaz mıyım?
Ben yapmicam zaten yalnızca hangi ekran kartını alabilirimekran kartlarinin çogu anakarta gömülü veya lehimli oluyor onu sen yapamazsin zaten değistirmenede gerek yok bazi qparatlar ile ayrica bildigimiz ekran kartlari takilabiliyor laptoplara fakat darboğaz yapma ihtimali var
Koyamazsın dostum, sistemin APU ve işlemci anakarta gömülü.Nasıl yani ekran kartını çıkarıp yeni bir tane daha iyisini koyamaz mıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yani
Dostum alsan takamazsın, taksan da iyi performans alamazsın. İşlemcin çok güçsüz.Ben yapmicam zaten yalnızca hangi ekran kartını alabilirim
Dostum sistemin zaten apuymus değistiremezsin hiç uğraşmaBen yapmicam zaten yalnızca hangi ekran kartını alabilirim
Peki nasıl başlamam gerekiyor ne yapmalıyım 1 GB ekran kartını nasıl başlayıp değiştirebilirim işlemci ve ana kartı değiştirmekle mi başlıyayımKoyamazsın dostum, sistemin APU ve işlemci anakarta gömülü.
Dostum alsan takamazsın, taksan da iyi performans alamazsın. İşlemcin çok güçsüz.
Hiç uğrasma değistiremezsin anakartida değistirecegine pc yi değistirPeki nasıl başlamam gerekiyor ne yapmalıyım 1 GB ekran kartını nasıl başlayıp değiştirebilirim işlemci ve ana kartı değiştirmekle mi başlıyayım
Dostum o laptopa SSD almak dışında bir şey yapamazsın.Peki nasıl başlamam gerekiyor ne yapmalıyım 1 GB ekran kartını nasıl başlayıp değiştirebilirim işlemci ve ana kartı değiştirmekle mi başlıyayım
reis peki arkadaş laptop a harici bi ekran kartı alıp kablolar ile bağlayamaz mı masaüstü ekran kartından bahsediyorum ama sanırım ozaman psu da alması gerek e okadar almışken yeni pc toplar zatenDostum sistemin zaten apuymus değistiremezsin hiç uğraşma