Batarya bitebilir(ciddi zaman aralığından bahsediyorum)ama onun içinde önlemler varSelamlar huawei matebook 14 laptopum var bazen uzun süreler boyunca işim oluyor ve şarjım bitiyor, daha dün aldığım için sarjda kullanmak istemiyorum ama kullanırsam ne gibi sorunlar olur? cevaplarınızı bekliyorum.
Ciddi zaman aralığı derken ne demek istediğini anlamadım. Ve ne gibi önlemler var?Batarya bitebilir(ciddi zaman aralığından bahsediyorum)ama onun içinde önlemler var
Hayır tam tersi hep pilde kullanman zararlı çünkü pil bitip doldurunuz deşarj döngüsü oluyorCiddi zaman aralığı derken ne demek istediğini anlamadım. Ve ne gibi önlemler var?
Anlamadım şimdi ben sarjda mı kullanayım yoksa şuanki gibi devam mı edeyimHayır tam tersi hep pilde kullanman zararlı çünkü pil bitip doldurunuz deşarj döngüsü oluyor
Şarjda kullanman daha iyi pilde kullanacaksaniz %20 ile %80 seviyesinde tutun ama hep şarja tak çıkar da olmazAnlamadım şimdi ben sarjda mı kullanayım yoksa şuanki gibi devam mı edeyim
İlgilendiğin için teşekkürler.Şarjda kullanman daha iyi pilde kullanacaksaniz %20 ile %80 seviyesinde tutun ama hep şarja tak çıkar da olmaz
bildiğim kadarıyla sürekli şarzda kullanmak bataryayı bitiriyor ama çok takma bataryan her türlü bitecekCiddi zaman aralığı derken ne demek istediğini anlamadım. Ve ne gibi önlemler var?
huawei laptopları tam performans veriyor pildeyken. Harici ekran kartı yok çünkü.Birçok laptop günümüzde batarya ile tam performans veremiyor. Tabii şarjda kullanılır. Şirket bilgisayarımı çok uzun süreler kapatmadan ve şarjda kullandığım oldu.