bilgisayarcıya verirsen hiç beklemediğin fiyatlarla karşılaşırsın bence bilgisayarcıya verme kendin yapabilirsin zor bişey değil youtube den bakabilirsin nasıl yapıldığınahp victus 16 laptop kullanıyorum daha önce hiç böyle bir şey yapmadım o yüzden bir bilgisayarcıya vereceğim ne kadar tutar acaba
hocam sisteme zarar vermeyelim ya hiç tecrübem yok düzgün bir video da bulamadım victus laptopla ilgili normalde servise götürecektim ama elden teslimat istiyorlar uzakta kalıyor o dabilgisayarcıya verirsen hiç beklemediğin fiyatlarla karşılaşırsın bence bilgisayarcıya verme kendin yapabilirsin zor bişey değil youtube den bakabilirsin nasıl yapıldığına
garantisi var da bize uzak kaldığı için götüremiyoruz o yüzden bilgisayarcıya vermek istiyordumgarantisi varmı laptopun? eğer varsa içini açarsan garanti dışı kalıyor haberin olsun
Bilgisayarcıya vereceksen başından ayrılmagarantisi var da bize uzak kaldığı için götüremiyoruz o yüzden bilgisayarcıya vermek istiyordum
Garanti devam ediyorsa garantiye teslim et hocam durduk yere arıza verir vs 5 10 gün sonra konu açma durduk yere cihaz kapandı diyegarantisi var da bize uzak kaldığı için götüremiyoruz o yüzden bilgisayarcıya vermek istiyordum
garantiye yollayabilsem yollarım da elden teslim istiyorlar kargo vb. olmuyorhocam performans sorunu diye garantiye yolla ilk iş temizlik yapıyolar zaten
nereden aldınızgarantiye yollayabilsem yollarım da elden teslim istiyorlar kargo vb. olmuyor
laptobu diyorsan amazon hocamnereden aldınız