Hocam eyvallah da sizin aldığınız monitör 10 bin lira. Benim alacağım 2 monitör toplamı 1000 lira zaten. Benim Hz fln umrumda değil. Sadece çalışma alanımı genişletmek istiyorum.Sizin laptop ile benim kullandığım neredeyse aynı. Msi gl62mrd kullanıyorum bende. Ramı 24gb yaptım. Benim laptopun hdmi ve mini display port çıkışları ekran kartına değil anakartta ki intel hd630 yongasına bağlı. Belki sizinki de öyledir. 3 hafta önce lg 32gp750-b satın aldım. Hdmi ile yüksek hrz alamıyordum. Display port to mini display port kablosu ile 144hrz alabiliyorum. Monitörün 165hrz. Laptop desteklemediği için en yüksek 144hrz alabiliyorum. Laptopun ekranını hiç kullanmıyorum artık. Fakat laptop biraz daha zorlanıyor gibi. Fanları daha hızlı çalışmaya başladı. 32 ips 2k yüzünden sanırım. Size de 3 ekran bence abartı olacaktır.
GTX 1050 TiEkran karti ne
Hocam o zaman bu laptopa 2 tane ekstra ekran takanların hepsinde 2 tane mi HDMI girişi var? Tekrar söylüyorum, Hz fln umrumda değil. Sadece çalışma alanımı genişletmek istiyorum. Şu eski kocaman monitör bile işimi görür, daha ne diyim.Laptopun 2 tane görüntü çıkışı olması gerekiyor. Burası önemli modeli detaylıca araştırarak almalısın. Herhangi bir usb veya farklı bir porta dönüştürücü takarak görüntü alamazsın. Ek olarak hangi porta hangi kablo ile bağlayacağın önemli. Örneğin her portta 144hz veya 240hz alamazsın vs. Bunlara dikkat etmelisin
Neden desteklemiyor, ekran kartı mı, HDMI portu mu?Kullanamazsınız, bilgisayarınız bunu desteklemiyor.
Görüntü çıkışınız 1 adet.Hocam o zaman bu laptopa 2 tane ekstra ekran takanların hepsinde 2 tane mi HDMI girişi bar? Tekrar söylüyorum, Hz fln umrumda değil. Sadece çalışma alanımı genişletmek istiyorum. Şu eski kocaman monitör bile işimi görür, daha ne diyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden desteklemiyor, ekran kartı mı HDMI portu mu
Hocam ben de öyle diyordum da arkadaşlar diyor ki bir tane HDMI girişi varsa sadece 1 tane bağlayabilirsin.1 tane hdmi görüntu girişi çoklayıcı al.
eğer takacağın monitörlerin hdmi girişi varsa kabloyla baglaman yeterli.
eger vga veya dvi girişli ise hdmi to vga or dvi dönüştürücü al
hocam sağlam bir tane hdmi coklayıcı varsa 50 tane monitör bile bağlarsınHocam ben de öyle diyordum da arkadaşlar diyor ki bir tane HDMI girişi varsa sadece 1 tane bağlayabilirsin.
Hocam 2 tane yeter de artar bile Zaten çok şey istemiyoruz ki, 1 tane bağlanıyor onu iki yapıcaz yani, eğer mümkün değilse bu HDMI çoklayıcılar ne işe yarıyor?hocam sağlam bir tane hdmi coklayıcı varsa 50 tane monitör bile bağlarsın
Hocam mesele giriş değil onu açıklamaya çalışıyorum. Eğer Type-C çıkışın görüntü aktarımını destekliyorsa dönüştürücü kullanıp ordan da görüntü alabilirsin. Bunun için laptopu düzgün araştırman gerekiyor.Hocam o zaman bu laptopa 2 tane ekstra ekran takanların hepsinde 2 tane mi HDMI girişi var? Tekrar söylüyorum, Hz fln umrumda değil. Sadece çalışma alanımı genişletmek istiyorum. Şu eski kocaman monitör bile işimi görür, daha ne diyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden desteklemiyor, ekran kartı mı, HDMI portu mu?
Hocam laptopta Type-C çıkışı yok yalnız.Hocam mesele giriş değil onu açıklamaya çalışıyorum. Eğer Type-C çıkışın görüntü aktarımını destekliyorsa dönüştürücü kullanıp ordan da görüntü alabilirsin. Bunun için laptopu düzgün araştırman gerekiyor.
Hocam misal verdim, laptopun teknik özelliklerini araştırarak görüntü çıkışı alabileceğin kaç port var öğrenebilirsin.Hocam laptopta Type-C çıkışı yok yalnız.