Neler Yeni

Yardım Laptopta bu sıcaklıklar kısa ömürlü müdür?

Ilar

80+ Bronze
Ben de yaklaşık 1 yıllık monster kullanıyorum. Geçen ay bakıma götürdüm 6 ay geçtiği için. Sıcaklıklar 10-15 derece düşüş sağladı. Bakımını yaptırdığınız sürece bir sıkıntı olucağını sanmıyorum. Bir de muhakkak tavsiyemdir en az 2 fanlı soğutucu almanız.

Musa Dinç

80+ Bronze
Bunu G770 kasalı Excalibur kullanıcısının söylemesi çok komik olmuş. Bu laptop çok ucuz bir laptop. Elbet ısınacak. Parası olan Tulpar kasa alır ısınma sorunu yaşamaz.
Seninle iddiasına bile girerim daha iyi bir soğutmaya sahip ben zaten casper da önermem allah korusun o sağ tarafından az da olsa ısı geliyor her cihazında ama benim stres testi sonuuc bu:
1643134197644.png

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

16 ram yapıp alınır biraz ısınır.
Bu yine Monster. Yani kasa kalitesi açısından yok mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de yaklaşık 1 yıllık monster kullanıyorum. Geçen ay bakıma götürdüm 6 ay geçtiği için. Sıcaklıklar 10-15 derece düşüş sağladı. Bakımını yaptırdığınız sürece bir sıkıntı olucağını sanmıyorum. Bir de muhakkak tavsiyemdir en az 2 fanlı soğutucu almanız.
Hangi model?

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Sıcaklıklarda sorun yok Laptoplardaki bütün parçalar masaüstüne göre çok daha fazla ısınır her şeyi küçücük bir alana sığdırıyorlar. 9 sene aktif olarak Lenovo Laptop kullandım çok oyun oynayan biriyim zaten genellikle sistemi kasan AAA oyunları oynarım, ekran kartının da işlemcinin de sıcaklıkları 90 derecelerdeydi hiç bakım da yaptırmadım hatta Laptop'a tornavida değmedi, hala çalışır durumda. Tabi 8. seneden sonra Sabit disk kafa atmaya başladı ona da yapacak bir şey yok. Eğer oyun oynarken donma, kasma, takılma gibi durumlar yoksa çok takmayın sıcaklıkları.

keha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
akf

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sıcaklıklarda sorun yok Laptoplardaki bütün parçalar masaüstüne göre çok daha fazla ısınır her şeyi küçücük bir alana sığdırıyorlar. 9 sene aktif olarak Lenovo Laptop kullandım çok oyun oynayan biriyim zaten genellikle sistemi kasan AAA oyunları oynarım, ekran kartının da işlemcinin de sıcaklıkları 90 derecelerdeydi hiç bakım da yaptırmadım hatta Laptop'a tornavida değmedi, hala çalışır durumda. Tabi 8. seneden sonra Sabit disk kafa atmaya başladı ona da yapacak bir şey yok. Eğer oyun oynarken donma, kasma, takılma gibi durumlar yoksa çok takmayın sıcaklıkları.
Laptop piyasaları hakkında bilginiz var mı? Monsterdan daha iyi bir f/p alternatif var mı?

Sami Järvi

80+ Silver
@Al Pacino Monster deneyimlerini paylaşır mısın?
Öncelikle ekran kartı için söylüyorum bu sıcaklıklar kötü değil bakımını yaptığın sürece sıkıntısız kullanırsın benim gpu 3050 ve sabit 86 derece alıyorum ama o 86 ya sabitlemek için frekans kisabiliyor haberin ola .böyle olması laptopum ömrünü uzatır.benim arkadaşım 3 yıldır 80 derece civarında kullanıyor sorun yaşamamış . İşlemci için abi kasa soğutamiyor işlemciyi turbo boosta .Turbo Boostu kapatılmasından yanayım sıcaklığı 15 20 derece düşürüyor işlemcide . Gow da turbo boost kapatmama rağmen bazen daha yüksek FPS aldığım oldu . Clevo kasa almanı bir kere önermem ekran panel kalitesi kasa kalitesi düşük bunu bilincinde olmalısın alırken .benim monitör IPS diye AAS panel verdiler mesela

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Monster Abra v17.2 11400H RTX 3050 Ti
CPU 86 92 arasında gidiyor. GPU 85 derecelerde.

Bu sıcaklıklar kısa ömürlü müdür yani laptop ömrü kısa mıdır?

İkinci soru : RTX 2060 FPS olarak RTX 3050 Ti'dan daha iyi. 2060 lı bir laptop daha iyi değil midir? Piyasada sıfır olarak var mı?
@RevDeisDou
Mesaj otomatik birleştirildi:

@kyagizzz
Fazla sıcaklıklar.
Fanı fulle.
Benim HP laptop o sıcaklıklarda diyeceksin ne alaka normal benim laptop için ama seninki soğutması iyi olmalı.
Servise gönder.
İşte bu yüzden casper ve monsterden uzak durup önerenlerden nefret ediyorum(Fiyatı hariç ona göre ama genelde önermem.)
Ve tavsiyem laptop soğutucusu al , yer ile temasını kes.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Laptop piyasaları hakkında bilginiz var mı? Monsterdan daha iyi bir f/p alternatif var mı?
Eskiden vardı da şuan için pek bir bilgim yok. Monster kasaları eski zamanlarda ısınan malzeme kalitesi kötü olarak anılırdı şuanki durumu nasıldır bilmiyorum ama memnun olan çok Hp Pavillion serisi de aynı şekilde. Ben Lenovo'dan çok memnun kalmıştım şuan Laptop alacak olsaydım ilk Lenovo marka bakardım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,996
Üyeler
164,760
Son üye
Alizerr01
Top Bottom