Laptopda oyun oynarken çıkarmak gerekir mi bataryayı sizce çıkarmasak da olur mutüm cihazlarda kullanım ömürü azaltır telefonlada da vs.
ama şarjda ağır işler yapmazssanız çok geç kısalır.
elektrik kesintisinde sistem zarar görebilir, batarya ömrü kısalsa bataryayı değişirsin ama sistemin zarar görürse kötü olurLaptopda oyun oynarken çıkarmak gerekir mi bataryayı sizce çıkarmasak da olur mu
çıkarmak batarya için daha iyi olurLaptopda oyun oynarken çıkarmak gerekir mi bataryayı sizce çıkarmasak da olur mu
Batarya takılı değilken kullanmak mümkün mü yani? Bilmiyordum bunuBataryayı hiç kullanmasan bile ömrü tükeniyor , ben olsam batarya takılı oynardım . Ani elektrik kesintileri vb olursa batarya işe yarar
Fişini takıcaksın oynicaksın , nasıl bilmiyordunBataryayı derken şarj kablosunu demek istedin sanırım. Aklıma bir soru getirdin bataryanın ömrü kısaltmasın diye masaüstü mantığıyla harbiden bataryayı çıkarıp bir şekilde kullanmak mümkün olur mu acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Batarya takılı değilken kullanmak mümkün mü yani? Bilmiyordum bunu
Ne bileyim sonuçta bataryadan güç alıyorya bataryayı çıkarınca fiş takılı olsa bile çalışmaz diye düşünüyordumFişini takıcaksın oynicaksın , nasıl bilmiyordun
Hayır alakası yok , bataryasız da kullanabilirsinNe bileyim sonuçta bataryadan güç alıyorya bataryayı çıkarınca fiş takılı olsa bile çalışmaz diye düşünüyordum
Ama önerilmiyor. Batarya birnevi güç kaynağı işlevi görüyor.(monster teknik servisine sordum)Hayır alakası yok , bataryasız da kullanabilirsin
evet ama tavsiye etmem durduğu yerde kullanmazsan bozulur bataryaBataryayı derken şarj kablosunu demek istedin sanırım. Aklıma bir soru getirdin bataryanın ömrü kısaltmasın diye masaüstü mantığıyla harbiden bataryayı çıkarıp bir şekilde kullanmak mümkün olur mu acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Batarya takılı değilken kullanmak mümkün mü yani? Bilmiyordum bunu