Laptopumu Kaça Satabilirim?

Reaksiyon skoru
92
Laptopum Predator markasının Helios 300 modelli laptopudur. CTRL tuşu yoktur fakat basınca çalışmaktadır, ayrıca A, S, D, W tuşları aşınmıştır. İnternet kablosu kısmı da tam tutmuyor galiba, kilit kısmı takılmıyor, çekince çıkıyor fakat sorun kabloda da olabilir belki. Aynı özellikte sarı sitede sadece 2 adet satılıyor, ikisinin de linki aşağıda, birisi 19750TL'ye satıyor, birisi de 20850TL'ye. Ne kadar bir fiyata satabilirim. Aklımda klavyeden dolayı 18.500 ila 19 bin TL arası bir fiyat var, kutusu var fakat garanti var mı bilmiyorum, bir de yakın zamanda termal macun değişimi yaptım fakat pek iyi olduğunu söyleyemem ama idare eder. Sizce ne kadar eder? (Satma sebebim masaüstüne geçmek istemem.)

Teknik Özellikler;
İ5 10300H
16GB 2933MHz RAM
RTX 2060
256GB M2 SSD
1TB HDD
RGB Klavye
144HZ 3MS IPS ekran
DTS X Ses Sistemi
Killer Doubleshot Pro

Diğer iki satıcı;

16000 civarı.

işlemcisi baya kötüymüş baktım da 5500u dan bile kötü görünüyor. Neden 2060 lı laptoba o işlemciyi koymuşlar acaba

işlemcisi baya kötüymüş baktım da 5500u dan bile kötü görünüyor. Neden 2060 lı laptoba o işlemciyi koymuşlar acaba
o zaman 5.seri yoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptopum Predator markasının Helios 300 modelli laptopudur. CTRL tuşu yoktur fakat basınca çalışmaktadır, ayrıca A, S, D, W tuşları aşınmıştır. İnternet kablosu kısmı da tam tutmuyor galiba, kilit kısmı takılmıyor, çekince çıkıyor fakat sorun kabloda da olabilir belki. Aynı özellikte sarı sitede sadece 2 adet satılıyor, ikisinin de linki aşağıda, birisi 19750TL'ye satıyor, birisi de 20850TL'ye. Ne kadar bir fiyata satabilirim. Aklımda klavyeden dolayı 18.500 ila 19 bin TL arası bir fiyat var, kutusu var fakat garanti var mı bilmiyorum, bir de yakın zamanda termal macun değişimi yaptım fakat pek iyi olduğunu söyleyemem ama idare eder. Sizce ne kadar eder? (Satma sebebim masaüstüne geçmek istemem.)

Teknik Özellikler;
İ5 10300H
16GB 2933MHz RAM
RTX 2060
256GB M2 SSD
1TB HDD
RGB Klavye
144HZ 3MS IPS ekran
DTS X Ses Sistemi
Killer Doubleshot Pro

Diğer iki satıcı;

18 19k ya imkansız

Teknik Özellikler;
İ5 10300H
16GB 2933MHz RAM
RTX 2060
256GB M2 SSD
1TB HDD
RGB Klavye
144HZ 3MS IPS ekran
DTS X Ses Sistemi
Killer Doubleshot Pro

Diğer iki satıcı;

sahibindekiler yine abartmışlar etmez o kadar belki 14 edebilir işlemci çok zayıf

o zaman 5.seri yoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

18 19k ya imkansız
Demek istediğim 5500u oyun işlemcisi bile değil. Ultrabook işlemcisi ve kırpılmış bir işlemci. Ona rağmen ondan bile düşük işlemci gücü. Bundan dolayı 18 19bin tl nasıl yazmışlar anlamadım. Ekran kartı ve kasa kalitesi iyidir belki. Ama bilgisayarın beyni işlemcidir bence. İlk ben işlemci bakarım.

Sıfır 3060'lı laptop bile sizin 2. el tuşları aşınmış 2060 laptopunuzdan daha ucuz. 13-14k anca gideri var, o fiyata koyanların olması o fiyata satıldığı anlamına gelmiyor.

3060 + 11. nesil işlemci laptopların piyasası 19 20 dir seninki 16

Demek istediğim 5500u oyun işlemcisi bile değil. Ultrabook işlemcisi ve kırpılmış bir işlemci. Ona rağmen ondan bile düşük işlemci gücü. Bundan dolayı 18 19bin TL nasıl yazmışlar anlamadım. Ekran kartı ve kasa kalitesi iyidir belki. Ama bilgisayarın beyni işlemcidir bence. İlk ben işlemci bakarım.
Kasası bayağı kaliteli hocam, kafa yarar. Komple metal veya aliminyum olması lazım. sadece altı ve ekran çerçevesi plastik.

Teknik Özellikler;
İ5 10300H
16GB 2933MHz RAM
RTX 2060
256GB M2 SSD
1TB HDD
RGB Klavye
144HZ 3MS IPS ekran
DTS X Ses Sistemi
Killer Doubleshot Pro

Diğer iki satıcı;

Max 16500 tl

İkinci el olması zaten fiyatı düşürmeli. Ekstradan belirttiğiniz problemleri eklersek bence maks 13-14k falan eder.

İkinci el olması zaten fiyatı düşürmeli. Ekstradan belirttiğiniz problemleri eklersek bence maks 13-14k falan eder.
Hocam altı üstü klavye değişmeli, diğerleri 19750 falan satarken benim klavye sorunlu diye o kadar olmamalı, zaten yazın 13 civarı almıştım, her şeye zam geldi bir benim laptopa mı gelmedi. Diğer problemler dediğin de bir LAN portundan ufak bir şüphem var.

Geri