Neler Yeni

Lavaş kilo aldırır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf
Balla birlikte bir kaç tane lavaş yedim sizce kilo almışmıyımdır. Boyum 181 kg 70 her sabah saat 6'da ve geceleyin 1-2 saat koşu yapıyorum zor kilo alıyorum sizce sıkıntıya girer miyim

Free4Life

80+
Lavaş sonuçta karbonhidrat ama ona da ihtiyacın var. Günlük alman gereken kaloriden fazla aldıysan kilo alırsın ancak çok bir şey yemediysen almazsın.

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Deniz
1 kg yağ ortalama 7700 kalori
1 kg yağ almak için sürekli kalori fazlası yaratman gerekiyor
birkaç tane lavaş yedin diye kilo almazsın
günlük giren enerji çıkan enerji dengesine göre kilo alırsın

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,517
İsim
Muhammed efe
Balla birlikte bir kaç tane lavaş yedim sizce kilo almışmıyımdır. Boyum 181 kg 70 her sabah saat 6'da ve geceleyin 1-2 saat koşu yapıyorum zor kilo alıyorum sizce sıkıntıya girer miyim
Bir kaç tane lavaş yediysen sağlam miktarda balda yemişindir sen. Almışsındır tabi ki.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Cücümbiş
Hacı o saatte nasıl kalkıyon bu disipline nasil eriştin ben de istiom ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ertuğrul Yavuz
Hacı o saatte nasıl kalkıyon bu disipline nasil eriştin ben de istiom ya
Sabah namazı, akşam erken yatma, gün içinde yorulma, telefon vs. takılı kalıp saatler geçirmeme. Kendimi bildim bileli erken yatar erken kalkarım.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Shoto Todoroki
Hiç bişey olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir kaç tane lavaş yediysen sağlam miktarda balda yemişindir sen. Almışsındır tabi ki.
Lavaş sonuçta karbonhidrat ama ona da ihtiyacın var. Günlük alman gereken kaloriden fazla aldıysan kilo alırsın ancak çok bir şey yemediysen almazsın.
Bide bugün sadece sabah saat 5:30 da yumurta saat 8 de falanda 1 tane salatalık yedim saat 16:00 gibi biraz tavuk göğüsü yedim sonra uyudum kalktım lavaş bal yedim ama aşırı açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç bişey olmaz.
Bide günlerdir diyetteyim formumumu korumaya çalışıyorum aç geziyorum gün boyu çay içerek falan karnımı doyuruyorum

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,517
İsim
Muhammed efe
Bide bugün sadece sabah saat 5:30 da yumurta saat 8 de falanda 1 tane salatalık yedim saat 16:00 gibi biraz tavuk göğüsü yedim sonra uyudum kalktım lavaş bal yedim ama aşırı açtım
Kanka kendini bu kadar aç bırakırsan eskiden yediğinin 2 katını yersin zaten. Yavaş yavaş porsiyonlarını azaltman lazım 1 salatlk ve tavuk göğüsü ile gün geçirirsen yararı değil zararı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf
Kanka kendini bu kadar aç bırakırsan eskiden yediğinin 2 katını yersin zaten. Yavaş yavaş porsiyonlarını azaltman lazım 1 salatlk ve tavuk göğüsü ile gün geçirirsen yararı değil zararı olur.
Kalori açığı oluşturmaya çalışıyorum yağ oranımı %10 yapıp formumu koruycam zatten fastfood,mayonez ketçap,çikolata gibi ürünleri tüketmiyorum bide günlerdir hiç lavaş yememiştim canım çekti

Top Bottom