https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01MRT58RZ/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 agalar lego fiyatlarını hiç bilmiyorum nasıl fiyatı nays ile felan 1350 ye geliyorStoklara sevilen modellerden biri tekrar gelmiş. Sonrasında almak isteyen arkadaşlar vardı. Buyurun efenim.
Bu arada çok daha fazla model yapılabiliyormuş bu lego ile. Link aşağıda.
Kupon, hepsipara, bonus, ve cashback ile uyguna gelir.

LEGO SET 30666 - Alternate build | Gift Animals
Unwrapping New Possibilities: 30666 – Gift Animals The 2024 Creator 3-in-1 “Gift Animals” set (30666-1) is more than just three cute critters—it’s a treasure trove of colorful parts that invite you to let your imagination run wild. Beyond the official rabbit, puppy and bird builds, fans have...htbi-moc.com
Heyecandan yakalayamadım ben deNeyse ki takip ettiğim için görüp faydalandım.
 gerçi hesapta da para yoktu. Baya 3300lük lego 2500e indiydi anlaşılan baya kovalamak lazım.
 gerçi hesapta da para yoktu. Baya 3300lük lego 2500e indiydi anlaşılan baya kovalamak lazım.Ben en uygunlarına baktığım için göremedim onları. Sağlam kampanyaydı ama.Heyecandan yakalayamadım ben degerçi hesapta da para yoktu. Baya 3300lük lego 2500e indiydi anlaşılan baya kovalamak lazım.

Ya bende listeye atıyodum ne var ne yok bi döndüm listeye eski fiyata dönmüşBen en uygunlarına baktığım için göremedim onları. Sağlam kampanyaydı ama.

Saat 4 gibi indirimin son 1 saati yazıyordu sepette. Bekliyordum bitmesini tam tersi şaşırttı. Ne yapacağımı bilemedim ki.Ya bende listeye atıyodum ne var ne yok bi döndüm listeye eski fiyata dönmüş
Kasımda filan o zaman sağlam bi kovalamak lazım anlık yine güzel düşürebilirler.Saat 4 gibi indirimin son 1 saati yazıyordu sepette. Bekliyordum bitmesini tam tersi şaşırttı. Ne yapacağımı bilemedim ki.
Amazondakiler bunlar. Diğer ikisi de hepsiburadaki benim paylaştığım. 200tl üstü legolarda da hem amazonda hem hepsiburada da indirim var. Onları tek tek paylaşamam çok var.hangileri indirimdeki hocam şuan?