🔥İndirim Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 6.999 TL

oliveforge99

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,595

Monitör bugün teslim edildi. Malzeme kalitesi bi önceki modellerine göre bi tık daha iyi.

Alıntıyı görüntüle

320 Hz'i sanırım Oc siz veriyor.

Alıntıyı görüntüle

Hdr desteği var

Alıntıyı görüntüle

Adaptive Sync olayın gelirsek, bende amd ekrant kartı olduğu için OSD ekranında Auto olarak buldu. Adaptive sync'e tıkladığımda başka bir şey bulunmuyordu ve monitör açılış ekranında sadece Free Sync yazıyor. Auto yazdığına göre belki ekran kartına göre otomatik tanımlıyor olabilir. Nvidia karta sahip olup sipariş veren arkadaşların güncellemesi daha doğru olur.

Alıntıyı görüntüle

Ölü piksel testleri;

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ghosting testinde herhangi bir ghosting görmedim. Telefon kamerasm pek düzgün yakalayamıyor. Bilgisayar ekranında çok daha akıcı ve net gözüküyor. Bilgisayarda ekran görüntüsü aldığımda ekrandaki hareketi durdurup görüntüyü aldırdığı için çok tutarlı olmayabilir.

( Tutarlı olsun diye parlaklığı düşürüp çektiğim için fotoğraf karanlık)

Alıntıyı görüntüle

Son düzenleme:
yine türemiş kimin neyi alıp neyi almayacağına karar veren çok bilmişler.

1080p monitöre 7.500TL vermek ne kadar mantıklı?
Örnek aynı paraya 2k 180hz alcağıma 360hz 480 hz falan alırım çünkü fps oyuncusuyum kaç k olduğu umrumda değil bilgisizce sallama kısaca ihtiyaca göre istediğini alır millet biri k dan dolayı pahalı birisi hz

Örnek aynı paraya 2k 180hz alcağıma 360hz 480 hz falan alırım çünkü fps oyuncusuyum kaç k olduğu umrumda değil bilgisizce sallama kısaca ihtiyaca göre istediğini alır millet biri k dan dolayı pahalı birisi hz
İsteyen istediğini alsın zaten kardeşim, ne algı yapıyorsun?Burada ben kendi tavsiyemi vermişim, sana ne oluyor?

İncelemesi vs var mı ya çektik ama inş güzeldir

İsteyen istediğini alsın zaten kardeşim, ne algı yapıyorsun?Burada ben kendi tavsiyemi vermişim, sana ne oluyor?
birde haklımı çıkmaya çalışıyorsun sen tavsiye vermemişsin direkt bu paraya sırf 320 hz diye 1080p monitör alınmaz demişsin algı yapmaya çalışan sensin şuan xd

Geri