DOA direkt yolla yenisini versinlerBenim monitörde bu şekilde çıktı sadece siyahda belli oluyor 27 inç modelini almıştım. Fiyatı 1 k artmış geri yollamalimiyim?Alıntıyı görüntüle
DOA direkt yolla yenisini versinlerBenim monitörde bu şekilde çıktı sadece siyahda belli oluyor 27 inç modelini almıştım. Fiyatı 1 k artmış geri yollamalimiyim?Alıntıyı görüntüle
Bende değişim yapmazlar diye iade yaptım. Herhalde 6 7 kişi olduk ölü pixel çıkan. Herhalde kalite kontrol yapmıyorlar fabrikadan çıkınca. Ayıp ayıp. İnsan bir kez test eder sonra kutular. Millet eşşek mi ölü pixel li monitör alsın. 4k 10k. Enayimiyiz.Merhaba herkese iyi akşamlar, bana gelen monitörde ölü piksel çıktı, benim gibi ölü piksel çıkıp değişime yollayan var mı varsa nasıl bir sonuç aldı? Değişime yollayıp bekleyip sonra olumsuz sonuç alırsam boşu boşuna beklemek uğraşmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler
Hocam bende de 1 tane ölü piksel çıktı, direk iade talebi oluşturdum. Değişim için ugrastiriyorlar diye hiç riske girmedim.Merhaba herkese iyi akşamlar, bana gelen monitörde ölü piksel çıktı, benim gibi ölü piksel çıkıp değişime yollayan var mı varsa nasıl bir sonuç aldı? Değişime yollayıp bekleyip sonra olumsuz sonuç alırsam boşu boşuna beklemek uğraşmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler
Aynı şekilde ben de değişim süreci uzun sürer ve red yer belki iade hakkım da yanar diye direkt iadeye verdim bugün… Ölü pikselden dolayı iade yapanlar için 3.5-5k bandında yeni monitör arayalım ahahahHocam bende de 1 tane ölü piksel çıktı, direk iade talebi oluşturdum. Değişim için ugrastiriyorlar diye hiç riske girmedim.
4500 den 500 lira indirim %11,11 indirim yapıyor farkındasın değil mi? Kaldı ki monitörün 4000 liraya rakibi yok.Monitörü aldık iyi güzel de, 4500 TL'den 4000 TL'ye indirdiğin üründen inanılmaz indirim, ekstra indirim diye bahsedemezsin abi, milleti enayi yerine koydunuz yemin ediyorum..
Dönüştürücü ile yine aynı randımanı alırsınız. Laptobun displayport desteklemesi lazım. hdmi ile kullanmaya devam edin.Beyler 144 hz laptopumu bağlamak için aldım fakat laptopumda displayport girişi yok hdmi 2.1 kablosu ile mi bağlamalıyım yoksa dönüştürücü mü almamı önerirsiniz
Bu ışık sızması değil ips glow. Her ips panelde yaşanır kiminde az kiminde çok. Ben rahatsız edici düzeyde bulmuyorum.Selamlar. Monitörü kurdum. Ölü piksel hiç yok. Fakat ışık sızması var. Sizce ne yapmalıyım?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam benim burada %100 siyah gözükmüyor. Normal midir?Hocam Telefondan Fotoğraf Çekince Her Monitörde Aynı Olur Bence Burdan Test Edin .
%10 indirim böyle bir kampanya, reklam için hiç bir şey, normalde de sık sık gördüğümüz indirimler zaten bunlar. Ayrıca 4000 TL'ye rakibinin olup olmamasıyla yapılan indirimin ne alakası var ?4500 den 500 lira indirim %11,11 indirim yapıyor farkındasın değil mi? Kaldı ki monitörün 4000 liraya rakibi yok.
4500 TL lik üründe 500 TL indirim var daha ne kadar olacak ? memnun değilsen iade et 500 TL kar a geçmişsin daha ne istiyonMonitörü aldık iyi güzel de, 4500 TL'den 4000 TL'ye indirdiğin üründen inanılmaz indirim, ekstra indirim diye bahsedemezsin abi, milleti enayi yerine koydunuz yemin ediyorum..