Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

SadeceSeyf

80+ Gold
Hocam üründe sorun çıkanlar otomatik gelip buraya soruyor. Birkaç kişide de sorunsuz çalıştığını gördüm. Zaten henüz İstanbul dışına da teslim edilmemiş. Bence en azından sipariş verin, size gelene kadar içinize sinmezse iptal edersiniz.
Ben Tekirdağ da oturuyorum dostum vana 1 günden kısa bir sürede geldi çok mutlu olmuştum ama açılmıyorsa dnndjd
Böyle kalıyor monitör 😂
IMG_0582.jpeg

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
Oglum hic acabilen olmadi mi ya ahahahah. Bence bir ayari birseyi vardir herkese mi bozuk geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet
Ben Tekirdağ da oturuyorum dostum vana 1 günden kısa bir sürede geldi çok mutlu olmuştum ama açılmıyorsa dnndjd
Böyle kalıyor monitör 😂
Alıntıyı görüntüle
çok tuhaf valla arkadaşla beraber kurulumunu yaptık sorun çıkmadı ben de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oglum hic acabilen olmadi mi ya ahahahah. Bence bir ayari birseyi vardir herkese mi bozuk geldi
ben kullanıyorum sorun yok ben de

btu66aa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
osman g
Ben de açamıyorum kral pazartesi servisi arayacağım net bir şey söylemezlerse iade edeceğim
çoğu kişi pazartesi alacak büyük ihtimal kargoyu o zaman belli olacak

bende de ekran geldi direk birazdan atayım foto 1920x1080 cozunurlukten gectıgım ıcın bana gore cok guzel daha once 2k kullanan birinin yorum yapması daha dogru olur

SadeceSeyf

80+ Gold

Kabloları taktınız açıldı direk dimi. Bana Hepsiburada kabloları yanlış takmışsın diyor asam dnnsms

aethious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hüseyin Durmaz
Kabloları taktınız açıldı direk dimi. Bana Hepsiburada kabloları yanlış takmışsın diyor asam dnnsms
Power kablosunu taktığından eminsin dimi ? Bir de eğer kendi monitörünün power kablosu uyuyorsa onu takıp dener misin ?

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Oğuz
Ben de açamıyorum kral pazartesi servisi arayacağım net bir şey söylemezlerse iade edeceğim
Kral ben bugun bir tane daha sipariş vermiştim aynısından. Böyle olacağını hissettim. Pazartesi o geleni kurar bu çalışmayan iadeye.

The Ozan

80+
Haydaaa önce indirimli diye sattılar sonra iptal ettiler. Şimdide pahalı sattılar bozuk ürün gönderiyorlar millete. Lanetli monitör bu uzak durun :monkahmm:

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
sinan
Hocam üründe sorun çıkanlar otomatik gelip buraya soruyor. Birkaç kişide de sorunsuz çalıştığını gördüm. Zaten henüz İstanbul dışına da teslim edilmemiş. Bence en azından sipariş verin, size gelene kadar içinize sinmezse iptal edersiniz.

Ben Uşak'tayım sabah teslim aldım ürünü kutuyu açmadım daha :D Bu gidişle açmayacağım sanırım. :D

Top Bottom