kral ben malzeme kalitesini beğendim öyle dandik değil sana göre nasılyok testlerde falanda baktım sorun yok
kral ben malzeme kalitesini beğendim öyle dandik değil sana göre nasılyok testlerde falanda baktım sorun yok
Ben Tekirdağ da oturuyorum dostum vana 1 günden kısa bir sürede geldi çok mutlu olmuştum ama açılmıyorsa dnndjdHocam üründe sorun çıkanlar otomatik gelip buraya soruyor. Birkaç kişide de sorunsuz çalıştığını gördüm. Zaten henüz İstanbul dışına da teslim edilmemiş. Bence en azından sipariş verin, size gelene kadar içinize sinmezse iptal edersiniz.
bence gayet iyi ayakların içi metal zaten tasarım hoşuma gittikral ben malzeme kalitesini beğendim öyle dandik değil sana göre nasıl
çok tuhaf valla arkadaşla beraber kurulumunu yaptık sorun çıkmadı ben deBen Tekirdağ da oturuyorum dostum vana 1 günden kısa bir sürede geldi çok mutlu olmuştum ama açılmıyorsa dnndjd
Böyle kalıyor monitör
Alıntıyı görüntüle
ben kullanıyorum sorun yok ben deOglum hic acabilen olmadi mi ya ahahahah. Bence bir ayari birseyi vardir herkese mi bozuk geldi
çoğu kişi pazartesi alacak büyük ihtimal kargoyu o zaman belli olacakBen de açamıyorum kral pazartesi servisi arayacağım net bir şey söylemezlerse iade edeceğim
bende de ekran geldi direk birazdan atayım foto 1920x1080 cozunurlukten gectıgım ıcın bana gore cok guzel daha once 2k kullanan birinin yorum yapması daha dogru olurçok tuhaf valla arkadaşla beraber kurulumunu yaptık sorun çıkmadı ben de
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben kullanıyorum sorun yok ben de
Kabloları taktınız açıldı direk dimi. Bana Hepsiburada kabloları yanlış takmışsın diyor asam dnnsmsçok tuhaf valla arkadaşla beraber kurulumunu yaptık sorun çıkmadı ben de
ben kullanıyorum sorun yok ben de
Power kablosunu taktığından eminsin dimi ? Bir de eğer kendi monitörünün power kablosu uyuyorsa onu takıp dener misin ?Kabloları taktınız açıldı direk dimi. Bana Hepsiburada kabloları yanlış takmışsın diyor asam dnnsms
2 tane kablo var zaten biri güç biri hdmi yada dp port yeri garip bir durumKabloları taktınız açıldı direk dimi. Bana Hepsiburada kabloları yanlış takmışsın diyor asam dnnsms
Kral ben bugun bir tane daha sipariş vermiştim aynısından. Böyle olacağını hissettim. Pazartesi o geleni kurar bu çalışmayan iadeye.Ben de açamıyorum kral pazartesi servisi arayacağım net bir şey söylemezlerse iade edeceğim
Hocam üründe sorun çıkanlar otomatik gelip buraya soruyor. Birkaç kişide de sorunsuz çalıştığını gördüm. Zaten henüz İstanbul dışına da teslim edilmemiş. Bence en azından sipariş verin, size gelene kadar içinize sinmezse iptal edersiniz.
Evde uydu alıcısı filan varsa hdmi dan takıp deneyin.Aynı sorun bendede var monitöre güç geliyor ama ekran yokAlıntıyı görüntüle
Bir kerede bir şey alayım bir sorun çıkmasın ne olur yani.