Aç bi kontrol et sorun yaşarsan pazartesi iade talebi oluşturup yollarsın kutuya çok zarar vermeden aç yeter.Ben Uşak'tayım sabah teslim aldım ürünü kutuyu açmadım daha Bu gidişle açmayacağım sanırım.
Aç bi kontrol et sorun yaşarsan pazartesi iade talebi oluşturup yollarsın kutuya çok zarar vermeden aç yeter.Ben Uşak'tayım sabah teslim aldım ürünü kutuyu açmadım daha Bu gidişle açmayacağım sanırım.
Ben de öyle yapacağım büyük ihtimalle tarın bir tane daha alıp bunu iade edeceğimKral ben bugun bir tane daha sipariş vermiştim aynısından. Böyle olacağını hissettim. Pazartesi o geleni kurar bu çalışmayan iadeye.
Denedim hocam.Evde uydu alıcısı filan varsa hdmi dan takıp deneyin.
Aç bi kontrol et sorun yaşarsan pazartesi iade talebi oluşturup yollarsın kutuya çok zarar vermeden aç yeter.
Hemen alda iade edilmiş ürünleri tekrar yollamasınlar.Ben de öyle yapacağım büyük ihtimalle tarın bir tane daha alıp bunu iade edeceğim
aç kardeş açmadan bilemezsinBen Uşak'tayım sabah teslim aldım ürünü kutuyu açmadım daha Bu gidişle açmayacağım sanırım.
neden sorunlu urunmu gonderılmıs herkezeaç kardeş açmadan bilemezsin
Hocam monitör açılırken logo falan hiç bir şey mi gelmiyorBen Tekirdağ da oturuyorum dostum vana 1 günden kısa bir sürede geldi çok mutlu olmuştum ama açılmıyorsa dnndjd
Böyle kalıyor monitör
Alıntıyı görüntüle
Monitör açıldığında Lenovo falan yazıyor mubence gayet iyi ayakların içi metal zaten tasarım hoşuma gitti
Yok hocam ışık yanıyor grileşiyor öyle kalıyor ekranHocam monitör açılırken logo falan hiç bir şey mi gelmiyor
Güle güle kullanın ben de PC açılırken dalan monitör ekranında hiç bir şey çıkmıyor kalıyor öyleHadi açayım dedim açtım. Kendi monitörünum dp ve power kablosunu taktım çalışıyor suan.