bu arada goruntu kalitesi gayet güzelEkranda olu piksel var vs olarak hic girme. Güzelce kutula. Begenmedim secenegini sec iade et bence.
peki çoğalma yaşanır mı ilerde yada piksel monitoru olup çoğalan var mıEkranda olu piksel var vs olarak hic girme. Güzelce kutula. Begenmedim secenegini sec iade et bence.
kral bende sorun yok ancak 2 adet ölü piksel var didik ettikten sonra farkettim siyah ekranda belli oluyor sadece küçücükAlmaya çekiniyorum yok mu düzgün çalışır sorunsuz teslim alan birisi ya ?
https://www.jscreenfix.com/fix.html denemeye değer bir site ölü pikselin olduğu yere götür sitedeki kare şeyi ara sıra kontrol et ölü piksel düzelmiş mi diye.kral bende sorun yok ancak 2 adet ölü piksel var didik ettikten sonra farkettim siyah ekranda belli oluyor sadece küçücük
Arkadaslar monitörü 2ci olark cekcem herkes acılmıyor demiş ? Bozuk mu gönderiyorlar
Hocam üründe sorun çıkanlar otomatik gelip buraya soruyor. Birkaç kişide de sorunsuz çalıştığını gördüm. Zaten henüz İstanbul dışına da teslim edilmemiş. Bence en azından sipariş verin, size gelene kadar içinize sinmezse iptal edersiniz.Almaya çekiniyorum yok mu düzgün çalışır sorunsuz teslim alan birisi ya ?
ben de sorun yok kardeşim tertemiz sıkıntısız kullanıyorumAlmaya çekiniyorum yok mu düzgün çalışır sorunsuz teslim alan birisi ya ?
6700XT ekran kartıyla https://www.lg.com/tr/monitorleri/full-hd-qhd-monitorler/22mk400h-b/ bu monitörü kullanıyorum bildiğin işkence ediyorum sistemime o yüzden monitör almam lazım bu ürün çok uygun göründü gözüme alıp almamak arasında gidip geliyorum.Hocam üründe sorun çıkanlar otomatik gelip buraya soruyor. Birkaç kişide de sorunsuz çalıştığını gördüm. Zaten henüz İstanbul dışına da teslim edilmemiş. Bence en azından sipariş verin, size gelene kadar içinize sinmezse iptal edersiniz.
yok testlerde falanda baktım sorun yoksenden ricam siyah koyu ekran aç didik didik bak ekrana sende de çıkçak mı olu pıksel merak ettim
Ben de açamıyorum kral pazartesi servisi arayacağım net bir şey söylemezlerse iade edeceğimArkadaşlar ne yaptıysam olmadı ekrana görüntü gelmiyor
Ön tarafta Lg arkada Lenovo.
Herşeyi denedim gene yok olmuyor iade edeceğim.
Alıntıyı görüntüle