Neler Yeni

Lenovo legion R27QE gerçek tepki süresi?

Enesbey39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes Gezicioğlu
Bütçe
7000
Lenovo Legion R27QE monitörde 0.5ms yazıyor fakat gerçek değer ne GtG olarak mı yoksa MPRT Olarak mı bu değer ve fps oyunları oynuyorum bana problem yaratır mı bu değer alınmaya değer mi fiyatına göre halen ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mehmet

hamzaersoy

80+ Bronze
Lenovo Legion R27QE monitörde 0.5ms yazıyor fakat gerçek değer ne GtG olarak mı yoksa MPRT Olarak mı bu değer ve fps oyunları oynuyorum bana problem yaratır mı bu değer alınmaya değer mi fiyatına göre halen ?
ben 6900ken almıştım gerçek değer ne bilmiyorum ama fps için bi gecikme problemi yaşamadım veya hissetmedim

Enesbey39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes Gezicioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben 6900ken almıştım gerçek değer ne bilmiyorum ama fps için bi gecikme problemi yaşamadım veya hissetmedim
Sağlam geldiyse çok iyi hocam bende 7kya aldım dün yarın teslim edilecek bakalım şansıma

Enesbey39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes Gezicioğlu
hayırlı olsun kronik bi probleme denk gelmezseniz taş gibi monitör. fps için asla üzmez bakmayın 23 inç tavsiye edenlere epey avantaj sağlıyor
0.5Ms fps oyunlarında cok fark eder demiş bir kısım bi kısımda gözle göremezsin demiş fark etmez o yüzden biraz kararsız bıraktı beni

hamzaersoy

80+ Bronze
0.5Ms fps oyunlarında cok fark eder demiş bir kısım bi kısımda gözle göremezsin demiş fark etmez o yüzden biraz kararsız bıraktı beni
öyle diyenlerin monitörünü gizlice 1ms'e çekip monitörünü iyileştirdim desem hepsi inanıp bana teşekkür eder. olay tamamen psikolojik. eğer çok fark edeceğine dair yorum okuduysan sen de öyle hissedersin onlara kapılma

Enesbey39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes Gezicioğlu
öyle diyenlerin monitörünü gizlice 1ms'e çekip monitörünü iyileştirdim desem hepsi inanıp bana teşekkür eder. olay tamamen psikolojik. eğer çok fark edeceğine dair yorum okuduysan sen de öyle hissedersin onlara kapılma
Doğrudur tam 1ms veren monitör ips panelde yok denilmiş genellikle zaten hocam VA Panel kullanıyordum cözünürlük aynı şekilde ips gecme kararı aldım umarım üzmez hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gelince bana Dmden yazarmısın? Sorun çıkmazsa ben de alırım.
Tabikide hocam

Enesbey39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes Gezicioğlu
Hocam gelince bana Dmden yazarmısın? Sorun çıkmazsa ben de alırım.
Monitör 5dk önce teslim edildi açtığım gibi ayaklarını filan takmadan ölü piksel testini açtım ve baktım ekranın tam ortasında 1 adet ölü piksel cıktı ortasında olmasa problem etmeyecektim pek fakat tam ortasında cıktı direk kutusuna koydum ve değişim talep ettim Zamanla ilgili problemim olmadığı için değişim talep edeceğim sürekli ama zamanla ilgili problemi olan varsa hala kalite kontrol problemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Alper Uğurcan
Monitör 5dk önce teslim edildi açtığım gibi ayaklarını filan takmadan ölü piksel testini açtım ve baktım ekranın tam ortasında 1 adet ölü piksel cıktı ortasında olmasa problem etmeyecektim pek fakat tam ortasında cıktı direk kutusuna koydum ve değişim talep ettim Zamanla ilgili problemim olmadığı için değişim talep edeceğim sürekli ama zamanla ilgili problemi olan varsa hala kalite kontrol problemli
Uzdu, zaman problemim yok benimde sansimi deneyesim var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,599
Üyeler
171,406
Son üye
guldiyebiri
Top Bottom