monitörde hoparlör yok ki .D
Evet. Sesi direkt kasadan almak yerine monitörün jakıyla alıyorsun.anladım hoparlör mü almam gerek peki onun ıcın
usta bırseyı merak ettım sen hangı monıtorden bu monıtore geçtin
aoc 24g2spu/bk var ikisini birlikte kullanıyorum ama garantiye vericem aoc monitörü yatay çizgiler çıktı ekranın alt kısmındausta bırseyı merak ettım sen hangı monıtorden bu monıtore geçtin
ben 27 inç 1080p den 2k ya geçmıssındır belkı dıye sormak ıstemıstım ama oyle olmamıs tamamdıraoc 24g2spu/bk var ikisini birlikte kullanıyorum ama garantiye vericem aoc monitörü yatay çizgiler çıktı ekranın alt kısmında
O kulaklık girişi kısmı, monitörüne bağlarsan jakını ordan dinleyebilirsin
teşekkür ederim hocam peki hoparlör öneriniz var mı acaba fpO kulaklık girişi kısmı, monitörüne bağlarsan jakını ordan dinleyebilirsin
hocam sen hoparlör ne kullanıyorsun bir de monitöre mi bağlıyorsun yoksa kasaya mı hoparlörü bana da hoparlör lazım daAynı ürün var. Bir an beni de şüpheye düşürdün![]()
Hocam hoparlör önerme şansınız var mı bir de monitöre mi yoksa kasaya mı takmak mantıklı olur bu monitör için hoparlörüArkasında jak girişi var. Ondan dolayı gözüküyor. Hoparlörü yok maalesef