Fantastiktürk
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Nedir hocam sıkıntı? Ölü piksel mi geldi ne oldu?Lenovo'ya bi logo tasarladım hayrına.
Nedir hocam sıkıntı? Ölü piksel mi geldi ne oldu?Lenovo'ya bi logo tasarladım hayrına.
Hayatımda böyle bir şey duymadım.Konu ve emeğin için teşekkürler. 4 yıldır Msı Optix G271 144hz 27" Ips 1080p monitörü kullanıyordum şimdi buna geçtim piksel testlerini yaptım ölü piksel vs yok ayarları da dediğin gibi yaptım ancak bir şey gözüme çarpıyor. Monitörün ortasına baktığımda sağ ve sol taraf hafif kararıyor gibi oluyor bakış açısına göre örneğin kafamı sağ tarafa yaklaştırıp bakınca karanlık kayboluyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama bu durum normal mi diğer monitörümde hiç yaşamadım.
Hayatımda böyle bir şey duymadım.
Millet indirimde aldı diye çok fazla inceliyor. Değişik değisik şeyler soruyor.
Kendisi sıkıntılı bir arkadaş phanteksin kasa kalitesine kötü diyor ordan biç işte ne kadar sıkıntılı olduğunu . Lenovoya leşovo demesi pek şaşırtmadı .Nedir hocam sıkıntı? Ölü piksel mi geldi ne oldu?
Aynı durum bende de var maalesef. Sebebi nedir anlamadım. Başta VA panel mi geldi diye bile düşündüm. Belki mat cam olması bunu yaratıyor olabilir. Tam ortadan bakınca güzel görünen monitör biraz yanlardan bakmaya başlayınca kararmalar vs. oluyorKonu ve emeğin için teşekkürler. 4 yıldır Msı Optix G271 144hz 27" Ips 1080p monitörü kullanıyordum şimdi buna geçtim piksel testlerini yaptım ölü piksel vs yok ayarları da dediğin gibi yaptım ancak bir şey gözüme çarpıyor. Monitörün ortasına baktığımda sağ ve sol taraf hafif kararıyor gibi oluyor bakış açısına göre örneğin kafamı sağ tarafa yaklaştırıp bakınca karanlık kayboluyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama bu durum normal mi diğer monitörümde hiç yaşamadım.
Mat cam ile alakası olmamalı. Tüm bu tarz IPS'ler aynı mat camı kullanıyor.Aynı durum bende de var maalesef. Sebebi nedir anlamadım. Başta VA panel mi geldi diye bile düşündüm. Belki mat cam olması bunu yaratıyor olabilir. Tam ortadan bakınca güzel görünen monitör biraz yanlardan bakmaya başlayınca kararmalar vs. oluyor
Hocam adam daha napsın? İnsanların hiç bilmediği şeyleri ya da bilseler bile belki de yabancı dil olduğu için anlamayacağı yazıları çevirip, yorumlarını katmış. Profesyonel bir şekilde cihazları olmasının imkanı olsa zaten video felan hazırlar. Ne bekliyorsunuz anlamadım. Daha iyisini yapabilirseniz buyrun yapın bizler bakalım. İnsanlara teşekkür etmek bu kadar zor olmamalı. Yapıcı eleştiri ve boş eleştiri arasında çok fark var.Sen incelememişsin ki bir başka inceleme üzerinden yorum yapmışsın.Ürünün elinde olduğuna dair kanıt yok.Herhangi kendi test ettiğin bir sonuç yok.Cihazları takıp ölçümler yapmamışsın.Böyle inceleme yapmakta ne var.Seninkisi kaynak yapmak olmuş.
Uzun uzadıya ağır bir şeyleri yine açıklayarak yazdım ama... Şimdi bakıyorum da gerek yok. Bunu okuyup anlayabilecek kapasiteye sahip bir insan zaten bu cümleleri kurmazdı.Sen incelememişsin ki bir başka inceleme üzerinden yorum yapmışsın.Ürünün elinde olduğuna dair kanıt yok.Herhangi kendi test ettiğin bir sonuç yok.Cihazları takıp ölçümler yapmamışsın.Böyle inceleme yapmakta ne var.Seninkisi kaynak yapmak olmuş.
Lenovo Legion r25i-30 monitörü için daha çok oyun amaçlı olmak üzere hangi ayarları açıp hangi ayarları kapamalıyım biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?Arka aydınlatmaya IPS'lerde standart 30K saat yazıyorlar. Onun dışında bir şey tabii ki de yok. Nasıl bilelim onu
Bi tane al aç bak sen servis değil misin kardeşim