Neler Yeni

Çözüldü✓ LEXAR THOR 6000mhz CL32 vs GSKILL Trident 5600mhz CL36

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,509
İsim
Mehmet Aslan
Hocam işlemci çok çekiyor beni de 32 ram, b650s anakart, xpg mesh kasadan vazgeçip bir de üstüne 3k vermem gerekiyor 7800x3d için. Bana mantıklı gelmiyor.
32 gb şuan için çok elzem bir ihtiyaç değil illa 32 olacak diye kendinizi sınırlamayın. Anakart tarafında b650s in normal kullanıcı için ram slotu dışında bir artısı yok.

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğukan Yazıcı
32 gb şuan için çok elzem bir ihtiyaç değil illa 32 olacak diye kendinizi sınırlamayın. Anakart tarafında b650s in normal kullanıcı için ram slotu dışında bir artısı yok.
Valla kafam karıştı biraz, işlemciyi arttırmak ne gibi faydaları olur. Daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum, AAA oyunlar vesaire. Normal kullanıcıyım doğru, oyun ve iş için kullanacağım tasarım yapıyorum adobe uygulamaları vesaire.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,509
İsim
Mehmet Aslan
Valla kafam karıştı biraz, işlemciyi arttırmak ne gibi faydaları olur. Daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum, AAA oyunlar vesaire. Normal kullanıcıyım doğru, oyun ve iş için kullanacağım tasarım yapıyorum adobe uygulamaları vesaire.
sonradan 4090 bile taksan rahat besler , işlemciden beslenen oyunlarda 96 mb önbellek sayesinde net 2 kattan fazla fps artışı.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,509
İsim
Mehmet Aslan

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğukan Yazıcı
linke tıkladığımda hala gözüküyor kasa , stoğu falan mı bitti acaba bilmiyorum.
Hocam ben sanırım kendi attığımla devam edeceğim. %20-25 civarı bir fps farkı var dediğiniz gibi işlemci bazlı oyunlarda. İyi ama ben ileride 7800x3d ye yükseltmeyi tercih edebilirim. Attığım sisteme sonradan eklememde bir sorun olmaz değil mi?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,509
İsim
Mehmet Aslan
Hocam ben sanırım kendi attığımla devam edeceğim. %20-25 civarı bir fps farkı var dediğiniz gibi işlemci bazlı oyunlarda. İyi ama ben ileride 7800x3d ye yükseltmeyi tercih edebilirim. Attığım sisteme sonradan eklememde bir sorun olmaz değil mi?
b650s den bahsediyorsan takarsın sonradan sorun olmaz. Bence benim dediğim şekilde daha mantıklı ama para sizin sonuçta nasıl içiniz rahat ediyorsa öyle yapın :D

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğukan Yazıcı
b650s den bahsediyorsan takarsın sonradan sorun olmaz. Bence benim dediğim şekilde daha mantıklı ama para sizin sonuçta nasıl içiniz rahat ediyorsa öyle yapın :D
Teşekkür ederim tavsiye için. Çok zorlandım çok kafam karıştı, zaten bulanıktı :D 7800x3d çok aklımı çeliyor, biraz daha düşüneceğim umarım stok bitmez :/

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,509
İsim
Mehmet Aslan
Teşekkür ederim tavsiye için. Çok zorlandım çok kafam karıştı, zaten bulanıktı :D 7800x3d çok aklımı çeliyor, biraz daha düşüneceğim umarım stok bitmez :/
o sistem kalıcı stoğu kolay kolay bitmez. Uzun uzun düşün tart :D

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğukan Yazıcı
o sistem kalıcı stoğu kolay kolay bitmez. Uzun uzun düşün tart :D
1725735064480.png
Hocam sizin koyduğunuz soğutucu yok 240mm bunlar var. Bunlardan hangisi? Çok mu ısınıyor 7800x3d, kule tipi olan pearless assasin iş görmüyor mu hava soğutucusu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben attığımı aldım, yine de çok teşekkür ederim desteğin için. @-Mehmet-

Son düzenleme:
Top Bottom