Neler Yeni

Çözüldü✓ LEXAR THOR 6000mhz CL32 vs GSKILL Trident 5600mhz CL36

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Doğukan Yazıcı

Şu arkadaş

hayriye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Hayriye
Bir arkadaş da sağolsun söylemiş ama Lexar büyük bir marka dragos gibi zart zurt firmalarla karıştırabilirsiniz bizim pazarda daha yeni duyulmaya başladı çünkü

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,586
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Alıntıyı görüntüleBu şekilde alıyorum, çok teşekkürler. Günlerdir araştırıyorum her elementi tek tek, yine biraz fazla oldu. Bazıları 78003d bile çıkar bu fiyatlara ama bana denk gelmedi bir türlü. Ekran kartı markası çok içime sinmedi sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir de son olarak, PCH son sistemi var yt da paylaştığı asus sistem baya kaliteli malzemeler var, bununla karşılaştırırsak hala benimki daha mantıklı mı? Nerdeyse aynı fiyata geldi.
Hangi sistem bu ara takip edemiyorum

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Doğukan Yazıcı
Hangi sistem bu ara takip edemiyorum

Şu hocam. Burda asus dual ekran kartı var. Asus kasa var. Bizim anakart daha iyi tabii ama ekran kartı markası şüpheli gibi, yine çok duymadığım marka :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,586
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Şu hocam. Burda asus dual ekran kartı var. Asus kasa var. Bizim anakart daha iyi tabii ama ekran kartı markası şüpheli gibi, yine çok duymadığım marka :D
Soğutucu lazım buna anakart iyi değil senin seçtiğin kadar ram iyi değil kasa PSU güzel evet birde ekran kartı modeli iyi ama ben olsam gamegaraj olanı alırdım

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Doğukan Yazıcı
Soğutucu lazım buna anakart iyi değil senin seçtiğin kadar ram iyi değil kasa PSU güzel evet birde ekran kartı modeli iyi ama ben olsam gamegaraj olanı alırdım
Tamamdır hocam attığım şekilde alıyorum o zaman, çok teşekkür ederim fikirlerin için. Sadece soğutucuyu kendim takacağım doğru mudur? Bir de ilk defa sistem alıyorum, teslim alırken bir şey yapmalı mıyım, dikkat etmem gereken bir durum var mı?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,586
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tamamdır hocam attığım şekilde alıyorum o zaman, çok teşekkür ederim fikirlerin için. Sadece soğutucuyu kendim takacağım doğru mudur? Bir de ilk defa sistem alıyorum, teslim alırken bir şey yapmalı mıyım, dikkat etmem gereken bir durum var mı?
Yok alabilirsin koliye bak sıkıntı vs var mı diye temizse teslim alabilirsin

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Doğukan Yazıcı
Yok alabilirsin koliye bak sıkıntı vs var mı diye temizse teslim alabilirsin
Hocam bir de kusura bakma çok soru sordum ama maalesef ben daha yeni Lenovo Legion R25i-30 aldım, 1080P bir monitör, forumda 4070 super için 2K monitör lazım diyorlar. Ne yapmamı önerirsiniz, 2 ay oldu daha alalı monitörü. Sistem toplama işi biraz ani oldu.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,586
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam bir de kusura bakma çok soru sordum ama maalesef ben daha yeni Lenovo Legion R25i-30 aldım, 1080P bir monitör, forumda 4070 super için 2K monitör lazım diyorlar. Ne yapmamı önerirsiniz, 2 ay oldu daha alalı monitörü. Sistem toplama işi biraz ani oldu.
Sistem 2k sistemi evet ama 1080p de kullanılabilir sorun yok param şuan yok dersen idare et sonra elindekini satar üstüne koyar ikinci el 2k bişey alırsın uygun fiyatlı olarak

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Arda doğan
Evet adamlar bu işte uzman bende çok tercih ediyorum hatta şuanki bilgisayarımda da LEXAR var diğerleri daha ucuzdu ama almadım lexar aldım biliyorum iyi olduğunu arıza vermediğini neredeyse her anakart ile uyumlu olduğunu chipsetlerinin sorunsuz olduğunu biliyorum
Evet bendeki anakart ilede uyumlu am5'de ona dikkat ederek ram alınmalı ve lexar 16x2 6800mhz cl36 ramlari vardı rgb onları alcaktım stok bitmiş kingstona yöneldim hynix çip kullanıyordu galiba

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Mehmet Aslan
Alıntıyı görüntüle

Bu sistemi şu şekilde özelleştirdim ve alacağım sadece son olarak ramde karar kılamadım, düşük gecikme değeri ve yüksek mhz ama karşıda gskill trident var o yüzden biraz marka farkı kafamı karıştırdı. Alıntıyı görüntüle
1725729615327.png

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,586
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Evet bendeki anakart ilede uyumlu am5'de ona dikkat ederek ram alınmalı ve lexar 16x2 6800mhz cl36 ramlari vardı rgb onları alcaktım stok bitmiş kingstona yöneldim hynix çip kullanıyordu galiba
LEXAR ddr5 sistemlerde neredeyse tüm sistemlerde sorunsuz çalışıyor denedim birçok sistemde hiç hata almadım

Top Bottom