🔥İndirim LG 24MK400H-B 23.5" inç Monitör, FHD 1920x1080, TN, 75Hz, 1ms 1999 TL

James Gg

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,786
Konusu açıldıysa silebilirim!

(1 ms gibi değilde 5 ms gibi hissettiriyormuş)Öncelikle Monitörler hakkına pek bilgi sahibi değilim paneller, renkler vs. Piyasası 2200 Civarı Baktığım Kadarıyla Acil İhtiyacı Olanlar için belki güzel olabilir.

Fırsat: LG 24MK400H-B 23.5" inç Monitör, FHD 1920x1080, TN, 75Hz, 1ms, AMD Radeon Freesync https://www.amazon.com.tr/dp/B07XGCCN7V/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_S2X9AYN9EZTMSVCBKP7X

ZİBUZİ İNDİRİMİ HÂLÂ DEVAM EDİYORSA 40 LİRADA ORDAN İNDİRİM YAKALAYABİLİRSİNİZ.

Son düzenleme:

Öncelikle Monitörler hakkına pek bilgi sahibi değilim paneller, renkler vs. Piyasası 2200 Civarı Baktığım Kadarıyla Acil İhtiyacı Olanlar için belki güzel olabilir.

Fırsat: LG 24MK400H-B 23.5" inç Monitör, FHD 1920x1080, TN, 75Hz, 1ms, AMD Radeon Freesync https://www.amazon.com.tr/dp/B07XGCCN7V/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_S2X9AYN9EZTMSVCBKP7X
Bu monitörü kullandım, hiç 1 ms gibi hissetmiyordu. Konuyu paylaşan kişiye teşekkürler. 🙏

Hocam kötü anlamındamı iyi mi? kusura bakma anlayamadım
Bana göre bu kadar fiyat etmez çünkü ben bunu 500 TL iken almıştım yaklaşık 3 yıl önce. TN panel hem kötü hem de 1 ms gibi hissetmiyor, sanki 5 ms gibi hissetiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada benim kullandığım model 22 kodlu üründü 24 değil haberiniz olsun, sonra demeyin yok şuydu yok buydu diye.

Bana göre bu kadar fiyat etmez çünkü ben bunu 500 TL iken almıştım yaklaşık 3 yıl önce. TN panel hem kötü hem de 1 ms gibi hissetmiyor, sanki 5 ms gibi hissetiriyor.

Bu arada benim kullandığım model 22 kodlu üründü 24 değil haberiniz olsun, sonra demeyin yok şuydu yok buydu diye.
Anladım ozaman senin yorumu görenler ona göre değerlendirsin bende yeni yeni IPS panel falan diye şeyleri duyup öğrenmeye başladım kusura bakma.

Bu zamanda bu kadar kalın çerçeve keyif vermez bence
Bana tam ofis tarzı gibi geldi ama sanırım pek kalitelisi bir şey değil.

Öncelikle Monitörler hakkına pek bilgi sahibi değilim paneller, renkler vs. Piyasası 2200 Civarı Baktığım Kadarıyla Acil İhtiyacı Olanlar için belki güzel olabilir.

ZİBUZİ İNDİRİMİ HÂLÂ DEVAM EDİYORSA 40 LİRADA ORDAN İNDİRİM YAKALAYABİLİRSİNİZ.
hocam şuan aynı monitörün 22 inç modelini kullanıyorum eğer aşırı oyun oynayan birisi isen en düşük 144hz bir monitöre bakman daha iyi olur senin için. Geri kalan kullanımda beni üzmeyen bir monitör açıkçası.

1 sene kullandım, şu anda da ikinci monitörüm olarak kullanıyorum. Hiç yarı yolda bırakmadı fakat 1ms olayı biraz sözde. Ocak 2021'de 700TL'ye almıştım şu anki fiyatı içler acısı..

hocam şuan aynı monitörün 22 inç modelini kullanıyorum eğer aşırı oyun oynayan birisi isen en düşük 144hz bir monitöre bakman daha iyi olur senin için. Geri kalan kullanımda beni üzmeyen bir monitör açıkçası.
Bende 19 inç 60 Hz var alırsam seneye Alıcam 24 inç 144 hz altına düşmem zaten yenilersem.İhtiyaci olabilir diye attım bazı kişilerin

Çok eski bir monitör. 700 liralara satılıyordu 24 modeli. Alanı üzmez ama çerçeveler cidden kalın arkadaşım kullanıyor herhangi bir sorun yaşamadı 2 senedir.

2. el 144 falan bakmak daha mantıklı bence :( Çok değil bundan 3 ay önce 144hz ips monitörler alınıyordu bu fiyatlara, ne hallere düştük Allahım.

1 sene kullandım, şu anda da ikinci monitörüm olarak kullanıyorum. Hiç yarı yolda bırakmadı fakat 1ms olayı biraz sözde. Ocak 2021'de 700TL'ye almıştım şu anki fiyatı içler acısı..
çift monitör kullanırken farklı hz olması sorun yapıyor mu hocam? bundan vardı bende 500 tl gibi fiyata almıştım 165 hz olanı kullanıyorum şuan onu yancı yapasım var .

Geri