🔥İndirim LG UltraGear 24GN65R-B 3399TL

yorumlar hiç iç açıcı degil iade almıyormus dikkat edin

N11 e güvenmediğimden almıyorum Amazonda satılsa alırdım valla hiç uğraşamam aylarca thhyle servisle cartla curtla

1 hafta once aldim vatandan sorun varsa aliyim
Az önce elime ulaştı, monitörde ghosting veya ölü piksel görmedim ancak şöyle bir sorum olacak. Montajda arka kısımda oynama var gibi, sizde de öyle mi? Yani şu 4 vidanın olduğu kısımdan bahsediyorum, arka paneli takarken tam oturmamış gibi geldi bana.

Az önce elime ulaştı, monitörde ghosting veya ölü piksel görmedim ancak şöyle bir sorum olacak. Montajda arka kısımda oynama var gibi, sizde de öyle mi? Yani şu 4 vidanın olduğu kısımdan bahsediyorum, arka paneli takarken tam oturmamış gibi geldi bana.
yok sikinti hocam bende. 4 videyi cikarcan kafayi once ust sonra alt olacak sekilde takacan.

yok sikinti hocam bende. 4 videyi cikarcan kafayi once ust sonra alt olacak sekilde takacan.
Vidasız mı takmak gerekli 😂 Bir tane video bulabildim onda da hiçbir detay yoktu, vidalıyken taktım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@zapkinus Vidasız taktım yine oynuyor hafif.

Son düzenleme:
Vidasız mı takmak gerekli 😂 Bir tane video bulabildim onda da hiçbir detay yoktu, vidalıyken taktım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@zapkinus Vidasız taktım yine oynuyor hafif.
normaldir hocam dusmeyecek seviyede oynuyorsa sorun yoktur

Geri