ERDEMCHAMP5524
80+
- Reaksiyon skoru
- 108
bu gn65 miş gn60 3 bine düşmüştü fiyat çok iyi hayırlı olsunolsun be hayırlısı böyleymis samsung odysseyde var onu ikinci plan yaparım lg ana yaparım .d
bu gn65 miş gn60 3 bine düşmüştü fiyat çok iyi hayırlı olsunolsun be hayırlısı böyleymis samsung odysseyde var onu ikinci plan yaparım lg ana yaparım .d
eyw sağolasınbu gn65 miş gn60 3 bine düşmüştü fiyat çok iyi hayırlı olsun
olsun distribütör garantiliyorumlar hiç iç açıcı degil iade almıyormus dikkat edin
1 hafta once aldim vatandan sorun varsa aliyimÜrünün fiyatı 3399TL olarak gözüküyor.
Ben de az önce siparişini verdim.
İyi bir fırsat mı tam emin değilim.
Bağlantı: https://www.n11.com/urun/lg-ultrage...l-hd-ips-led-monitor-35717075?magaza=nethouse
Yeni 4000e aldım güzel monitör öneririmÜrünün fiyatı 3399TL olarak gözüküyor.
Ben de az önce siparişini verdim.
İyi bir fırsat mı tam emin değilim.
Bağlantı: https://www.n11.com/urun/lg-ultrage...l-hd-ips-led-monitor-35717075?magaza=nethouse
Az önce elime ulaştı, monitörde ghosting veya ölü piksel görmedim ancak şöyle bir sorum olacak. Montajda arka kısımda oynama var gibi, sizde de öyle mi? Yani şu 4 vidanın olduğu kısımdan bahsediyorum, arka paneli takarken tam oturmamış gibi geldi bana.1 hafta once aldim vatandan sorun varsa aliyim
yok sikinti hocam bende. 4 videyi cikarcan kafayi once ust sonra alt olacak sekilde takacan.Az önce elime ulaştı, monitörde ghosting veya ölü piksel görmedim ancak şöyle bir sorum olacak. Montajda arka kısımda oynama var gibi, sizde de öyle mi? Yani şu 4 vidanın olduğu kısımdan bahsediyorum, arka paneli takarken tam oturmamış gibi geldi bana.
Vidasız mı takmak gerekliyok sikinti hocam bende. 4 videyi cikarcan kafayi once ust sonra alt olacak sekilde takacan.
normaldir hocam dusmeyecek seviyede oynuyorsa sorun yokturVidasız mı takmak gerekliBir tane video bulabildim onda da hiçbir detay yoktu, vidalıyken taktım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@zapkinus Vidasız taktım yine oynuyor hafif.