Lgs de fen lisesi kazanılır mı?

mifdal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
Ortalama netlerim şu şekilde;

Okul ortalamam şu anlık 99.
Türkçe 18-20 net.
İnkilap 9-10 net.
Din 9-10 net.
Matematik 12-16 net.
Fen 15-18 net.
Tavsiyeleriniz var mı? Son denemede sözelim full geldi, sayısalım 2 yanlış 4 boş geldi.

İngilizce de genelde full geliyor.

Türkçe 18-20 net.
İnkilap 9-10 net.
Din 9-10 net.
Matematik 12-16 net.
Fen 15-18 net.
Tavsiyeleriniz var mı? Son denemede sözelim full geldi, sayısalım 2 yanlış 4 boş geldi.

Bunlar şuanki konularının denemeleri mi yoksa konuları şimdiden bitirip lgs denemelerine mi başladın

Fen lisesi var ankara fen lisesi 0.12 falan yapman lazım, fen lisesi var beypazarı hatice cemil ercan fen lisesi 12.2 yapman lazım. Hedefinin yüzdelik dilimi kaç?

Türkçe 18-20 net.
İnkilap 9-10 net.
Din 9-10 net.
Matematik 12-16 net.
Fen 15-18 net.

Çalışmaya devam edersen yaparsın çok rahat benim de böyle geliyordu ocaktan önce, ocaktan sonra da çalışmıştım 490 aldım fen lisesi kazandım ama gittiğim lisenin arkadaşımın 85 obp ile gittiği Anadolu lisesinden hiçbir farkı olmadığını görünce boşa çalıştığımı gördüm yani çok çok iyi 495+ alan liselere girmedikçe kalanlar boş geliyor yine de salma başarılar

Çalışmaya devam edersen yaparsın çok rahat benim de böyle geliyordu ocaktan önce, ocaktan sonra da çalışmıştım 490 aldım fen lisesi kazandım ama gittiğim lisenin arkadaşımın 85 obp ile gittiği Anadolu lisesinden hiçbir farkı olmadığını görünce boşa çalıştığımı gördüm yani çok çok iyi 495+ alan liselere girmedikçe kalanlar boş geliyor yine de salma başarılar
Hocam nasıl çalışmıştınız günde kaç saat?

Hocam nasıl çalışmıştınız günde kaç saat?
Okuldan sonra 17 gibi etüte gidiyordum 3 saat sürüyordu saat 20 gibi etütten geldikten sonra 2 saat falan çalışıyordum ama herkese göre değişir bu haftasonu da 4-5 saat çalıştığım oluyordu

Ben 2022'de 442 puan ve %3.5 genel ortalama ile fen lisesine yerleşmiştim. 2022 sınavına göre netlerim: 18-2 Türkçe, 12-3 matematik, 19-1 sosyal ve 20-0 fendi. Benim yaptığıma benzer ama 2-3 net fazla matematik yaparsan çok rahat kazanırsın. Gerçi sınavdan sınava zorluk değiştiği için doğal olarak netlere göre sıralama da değişiyor. Sen yine yapabileceğinin en iyisini yap.

Şuanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0.6 ile yüzde 2,5 arası
dostum ben 480 puan alarak yüzde 2lik bir okula girdim. Öncelik lgs kafanda büyüteceğin bir sınav olmamalı kafamda büyüte büyüte sözelden stres yüzünden fazladan yanlış yapmıştım. Yksden çok daha kolay bir sınav tek bir senenin konularından sorumlusun. Naçizane birjaç önerim var sınav her ne kadar nispeten kolay bir sınav olsada düzenli çalışma isteyen bir sınav, düzenli paragraf ve matematik çözmen lazım her gün. Konuları bitirdikten sonra günlük denemelerle ve branş denemeleriyle bildiklerini pekiştire pekiştire sınavına girersin bir aksilik olmazsa istediğin netleri yaparsın. Uzun lafın kısası en önemli iki faktör düzenli çalışma ve stres-süreç yönetimi

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
Selam ben eskiden matematiği 17 3 18 2 yapan birisiydim ancak 8. Sınıfa geçtim ve matematiğim bir anda 12 netlere indi tavsiyeniz varmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,284
Üyeler
187,176
Son üye
Wolfwhite2
Geri