Nediyon ya '2 e çer gel' ne?Şuan hoca aradı bugun 2 e çer gel dedi Lgs kayıt yaptırdınmı dedi ben yok dedim gel kayıt yapalım dedi
Bugünlük dozumuzu aldık.Seni raporluyorum eğer devam edersen dava açacağım
Ne diyeceksin? Bana Türkçe katili dedi şikayetçiyim mi diyeceksin?Seni raporluyorum eğer devam edersen dava açacağım
Peki... Tabi utanırsın , sebebini açıklarsam ceza alıcam. Türk gençliğinde bir şey yok. Gelmiş 2 tiktok izlemiş Türk gençliği şöyle böyle diyorsun.Türk gençliğinin geldiği son nokta utanıyorum sizden
@efsoduyaradam ile neden dalga geçiyorsun belliki kendisinin bir rahatsızlığı var veyahutta Türkçesi iyi değil nasıl olurda dalga geçersin ki ama tabii klavye arkasından kolay senin başına gelse böyle bir şey senle dalga geçselee aynı böyle gülebilirmisin yazıklar olsun Türk gençliğinin geldiği son nokta utanıyorum sizden
tercih yaptınmı demiştirŞuan hoca aradı bugun 2 e çer gel dedi Lgs kayıt yaptırdınmı dedi ben yok dedim gel kayıt yapalım dedi
sana neCümlenin sonuna nokta koy bari de daha fazla acı çekmesin Türkçe.
Pardon abi.tercih yaptınmı demiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:
sana ne
Türkçe katili. K harfi küçük olacak. Burası forum ve Türkçe kurallarına uyma zorunluluğu olmayan bir forum. Türkçe üstadlığı yapmaya gerek yok. Arkadaşın şuan bir problemi var halledilmesi gereken o. Türkçesini sonra da halledebilir.Yüce Türkçe Katili efendilerim lütfen beni affedin.
Cümlenin sonuna nokta koy bari de daha fazla acı çekmesin Türkçe.
aferim.................................................Pardon abi.