LGS ile alakalı lütfen yardım :/

AxTeC

80+
Reaksiyon skoru
50
puanım yeterliydi fakat bugün bi yanlış hesaplama yaptığımı öğrendim.istediğim liseden 5 6 puan alt ouan alırsam o liseye girebilirmiyim

evet ama senden yüksek puan olanlar varsa onlar öncelikli olacaktır. ama onlardan sonra eğer kontenjan dolmazsa seni alabilirler

Birçok kişinin yapamadığı soruyu sen yaptıysan zaten puanın artacaktır. 2005 tayfa seri sinirli onların sınav daha kolaydı.(Sınav basit olunca fulleme fazla oldu) aslında 2005 tayfa baya zekimiş.

LGS'de TEOG gibi 3 tane tercih yapma hakkın varsa yani istediğin lise çıkmadı ayrı bir şekilde nakil işlemi gibi 3 tane daha tercih yapma hakkın oluyor belirli zamanlarda bu tercihleri yapıyorsun böyle bir şansın varsa,tercih hakkının 3.ünde de yap ben lise seçerken 2.ci tercihden sonra yapmamıştım ama 3.cü tercihte de kimse yapmamış.O yüzden böyle bir imkan varsa kesinlikle dene.

puanım yeterliydi fakat bugün bi yanlış hesaplama yaptığımı öğrendim.istediğim liseden 5 6 puan alt ouan alırsam o liseye girebilirmiyim
Belki giremeyebilirsin. Ben 0,25 puanla istediğim Liseye giremedim ve şuan o lisede baya boşluk var ama ginede almıyolar bu nasıl sitem

Geri