LGS Puanı Önemlimi ?

evet hocalar daha onemli benım ıcın istersem fen lisesıne gıdeyım hocalar ıyıyse anadoluya geçerim
Valla bizim 9. sınıfta hocalar lokum gibiydi hepsi çok iyiydi hatta İngilizce hocamın benim için yeri çok ayrıdır. Kendisi gerçekten çok bilgili ve iyi bir kadındı. Az şey öğretmedi bana. Asıl İngilizceyi 9. sınıfta öğrendim. Onun dışında Matematik hocamda çok iyi kadındı. İlk defa 9. sınıfta İngilizce ve Matematiği severek dinledim. Ama 10. sınıfta hocalarım çok kötüydü. Tamamen şans meselesi. Ama şöyle bir faktör de var. Anadolu liselerinde sınıflar 30-35-40 kişi olduğu için hocalar haliyle herkesle ilgilenemediği ve 40 kişiyi dize getiremediği için çok gergin bir ortam oluyor. O yüzden meslek liselerindeki hocalar daha cana yakın ve anlaşılabilir oluyor. Bu tüm öğretmen ve sınıflar için geçerli değil ama çoğu böyle. Mesela bizim sınıf 20 kişiydi ve çok rahat ders işleyip sohbet ediyorduk.

Bu arada sistem o kadar kötü oldu ki 480 ile gittiğiniz okula 200 puan alamayacak salaklar geliyor. Şuan fen lisesi ya da hiç. Çok güzel insan kalitesi olan okulumuz ne hale geldi.

Tabi ki önemli olan iyi bir üniversite ama iyi bir lisedeysen diğerlerine göre daha öndesin. Azmini bilemem. Hocaaların kalitesi olsun, ortamın kalitesi olsun daha rahat olduğu için daha kolay hazırlanılıyor. Mesela yüksek puanlı yerlerde genellikle çalışanlar girdiğinden onlar çalışırken senin de bir çalışasın geliyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sistem o kadar kötü oldu ki 480 ile gittiğiniz okula 200 puan alamayacak salaklar geliyor. Şuan fen lisesi ya da hiç. Çok güzel insan kalitesi olan okulumuz ne hale geldi.
Buna katılıyorum biraz öyle oldu.

amacım dil okumak onun ıcın seçecegım

Bizim okulumuz eski zamanlarda (2 yıl) 450 puan (bazı rivayetlere gore)ile alıyormuş hocaları özel seciliyomus (ilk 10000) anadolu lisesi gayet güzel okul ben adresim ile gittim puanım olsa yine oraya giderdim öğretmenleri cok iyi fakat öğrencileri kötü her türlü keko dolu (bursa hakan yutkun anadolu lisesi)

Bizim okulumuz eski zamanlarda (2 yıl) 450 puan (bazı rivayetlere gore)ile alıyormuş hocaları özel seciliyomus (ilk 10000) anadolu lisesi gayet güzel okul ben adresim ile gittim puanım olsa yine oraya giderdim öğretmenleri cok iyi fakat öğrencileri kötü her türlü keko dolu (bursa hakan yutkun anadolu lisesi)
Ben de bundan bahsediyorum artık sınavla almayan Anadolu liselerinin ortamları bozulmaya başladıgı için eskisi kadar iyi gözüyle bakılmıyor dogal olarak. Bildigin ikiye ayrıldı okullar artık ; sınavla alanlar , sınavla almayanlar. Sınavla almayanların 3 4 sene önceki berbat okullardan farkı kalmayacak zamanla çünkü ögrenci kalitesi düsüyor.

Ben de bundan bahsediyorum artık sınavla almayan Anadolu liselerinin ortamları bozulmaya başladıgı için eskisi kadar iyi gözüyle bakılmıyor dogal olarak. Bildigin ikiye ayrıldı okullar artık ; sınavla alanlar , sınavla almayanlar. Sınavla almayanların 3 4 sene önceki berbat okullardan farkı kalmayacak zamanla çünkü ögrenci kalitesi düsüyor.
Bende yüksek puan ile gittim 200 puan ile gelen var kanser ediyor insanı

ingilizcem ıyı amacım ıngızlıceden meslek edınmek
Tek İngilizce düşünüyorsan artık İngilizce'nin bir önemi kalmamaya başlıyor çünkü herkes biliyor, bilmek zorunda kalıyor. Yanında 2, 3 dilde uzmanlaşacaksan mantıklı onun haricinde tek başına İngilizce okumak ileride bir işe yaramayacak.

Geri