Neler Yeni

Lgs tavsiyeler ?????

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ariseks

80+ Gold
8. Sinifim sizden tavsiyeler bekliyorum sinav moduna geçeyim mi diye kendimi kasmiyordum sadece kitap okuyorum ve 100 soru falan cozuyodum fen lisesi kazanabilir miyim deneme notlarım 380 450 arası fen 18 net Türkçe 17dogru 1 yanlis mat 14dogru 2yanlis diger dersler full ve kaynak tavsiyesi yapabilir misiniz tesekkurler
Paragraf çözmen çok faydalı olur yeni nesil sorular için
Sınav stresini iyi yönetmelisin
Kaynak olarak okyanus master ve premaster vardı galiba premaster biraz daha basit Mastera göre yeni nesil sorular için geçen sene güzeldi
380 450 arası makas yüzdelik dilimde çok açık. 460 500 arası yapman lazım adam akıllı bir yere girmek için.
%5 ve altı nitelikli oluyor diye biliyorum

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Ben günlük soru limiti koymazdım kendime canım istemeyince ders de çalışmazdım kendimi çok sıkmazdım yani kaynak olarak da tonguç videolarını izleyebilirsin kitap olarak ucuz kitap editör yayınları gayet güzeldir okyanus yayınları da biraz pahalı ona göre ama gayet kaliteli soruları vardır
Saolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaynak olarak okyanus master ve premaster vardı galiba premaster biraz daha basit Mastera göre yeni nesil sorular için geçen sene güzeldi

Onları biliyorum hala kazanma sansim var mi onu soruyorum

T.P.G.

80+ Titanium

Öyle.
Ama o yayınların denemeleri pek bir şey ifade etmiyor zaten, onlardan dediğim aralıkta yaparsa yüksek ihtimal iyi bir yere girer.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
8. Sinifim sizden tavsiyeler bekliyorum sinav moduna geçeyim mi diye kendimi kasmiyordum sadece kitap okuyorum ve 100 soru falan cozuyodum fen lisesi kazanabilir miyim deneme notlarım 380 450 arası fen 18 net Türkçe 17dogru 1 yanlis mat 14dogru 2yanlis diger dersler full ve kaynak tavsiyesi yapabilir misiniz tesekkurler
Korkma ve lgs önceki gece uykunu iyi al ve son gün çalışma ben son gunde çalıştım uykumuda alamadım heyecendan

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Korkma ve lgs önceki gece uykunu iyi al ve son gün çalışma ben son gunde çalıştım uykumuda alamadım heyecendan
Suan her gün saat 10 da yatıp 7 45 de kalkıyorum okula gidiyorum

Ariseks

80+ Gold
Saolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onları biliyorum hala kazanma sansim var mi onu soruyorum
Kişiden kişiye değişir ben son 3 ay çalıştım %2 ye girdim ama sene başından beri benden daha çok çalışan arkadaşım %10 yaptı kişiden kişiye değişiyor

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131

Ariseks

80+ Gold
Hangi lisedesin
İsim vermiyim ama iyi bir lisedeyim ama daha iyi olabilirdi
Bu arada benim gibi karışık işlem yapan biriysen dikkat et benim en iyi dersim matematik olmasına rağmen karmaşık işlemlerim yüzüne en düşük net ondan gelmişti

Xtyhke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Fırat
ben geçen yıl 8. sınıftım herkes şuanda online eğitim evdeyiz kafasıyla salıyor bide online eğitime ulaşamayan onbinlerce insan var bu nedenle zaten %7 kesime çok rahat bir şekilde girilebileceğini düşnüyourm eğer birazcık daha kendinizi sıkarsanız %2 %3 kesime çok rahat bir şekilde girebilirsiniz ama kendinizi full derslere vermeyin arada kendinize küçük izinler verin ben şahsen son 3 hafta kala pes edip saldığım için çok düşük bir puan aldım beklentime göre o nedenle arada kendinize minik boşluklarda verirseniz fen lisesi çok rahat br şekilde kazanbilrsiniz

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Okyanus Master serisi, Nartest yayıncılık, mozaik yayıncılık kitaplarını öneriyorum, kitap okumanın çok katkısı olacaktır, soru sayını da arttırmanın katkısı olacaktır 250 civarı çözerseniz iyi olur.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
%5 muhabbeti yalan bu arada yalan dediğim yani %15e girsen de bi nitelikliye gidersin ama %5 diliminde olan lise ile aynı kalitede olmaz biz lgsye çalışmaya başlayınca herkes %5 yapın yoksa nitelikli liseye gidemezsiniz demişti yanlış bir bilgi diyebiliriz yani

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom