Neler Yeni

LGS zor mu ?

anonim044

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ad soyad
evet biliyorum bu forumla alakası yok ama sorabileceğim başka bir yerde yok. geçtiğimiz yıllarda lgs giripte iyi bir yer kazananlar günde kaç soru çözüyodunuz veya lgs çözdüğünüz denemelerden kolay mıydı zormuydu? eklemek istediğniz bir şey varsa bekliyorum

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
biraz geç kalmadınmı sence :d
neyse örnek soru çöz sınavdaki soruları öğrnemek istersen

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Geçen sene çalışmadan 414 yaptım günde 100 soruyla iyi bir puan yaparsın

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Ben ilk LGS'ye girenlerdendim, bütün gün oyun oynayarak ve derste duvar izleyerek TR'de yüzde 7 ye mi ne girmiştim. Birazcık çalışma ve birazcık zeka ile çok yüksek puanlar kazanırsın, eğer birazcık bile zekan yoksa çok çalışman gerekir tabi ama harika bir zekan olsa bile birazcık çalışmak zorundasın gerçekten iyi bir liseye gitmek için. Eğer yok ben "iyi" bir liseye gideyim yüzde 10'a gireyim yeter diyorsan çok kasma. Ayrıca yüksek derece yapıp gireceğin liselerde bir başarı elde etmek için çok daha çabalaman gerekir.

Son düzenleme:

anonim044

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ad soyad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz geç bende günde en 300 soru çözüyorum ancak son ay olduğu için bu 300 sorunun 90 ını deneme olarak çözüyorum

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Mustafa Enes Bulut
evet biliyorum bu forumla alakası yok ama sorabileceğim başka bir yerde yok. geçtiğimiz yıllarda lgs giripte iyi bir yer kazananlar günde kaç soru çözüyodunuz veya lgs çözdüğünüz denemelerden kolay mıydı zormuydu? eklemek istediğniz bir şey varsa bekliyorum
Ben lgs nin ilk kurbanlarinadnim aga günde 100 soru altında çözemuyordum ve 9 a gecince boslama 10 da çok zorluk çekersin ben öyle yaptım şimdi sıkıntı oldu

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bir halt yapmadım ama benim gibi olma, ilk lgsye girdim 8 zaten kolaydı. Ortaokul genel olarak kolay. 98 üstü bir ortalamaya sahip değilsen günde 300-400 soru çözmediğin takdirde fen lisesine gitmen imkansız. Rakiplerin çok ve deli gibi çalışan da çok fakat genel olarak mantığa dayalı bir sınav. İlk sene matematik zordu fakat diğer sene düşürdüler seviyeyi. Bu sene zorlarlar mı bilmem fakat yine aynı olur bence pek zor olmaz. Dersleri biraz dinlemişsen fen ve sözeli yaparsın matematik önemli. Ona önem göster, Türkiye'de ölene kadar en önemli ders matematik maalesef. Matematik dersi geçtikten sonra rahatsan tamamdır, ortaokul okul mu? Gözüm kapalı yapıyordum sınavları.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Mustafa Enes Bulut
biraz geç bende günde en 300 soru çözüyorum ancak son ay olduğu için bu 300 sorunun 90 ını deneme olarak çözüyorum
Peki %e kaça girdin ve hangi sene girdin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ilk LGS'ye girenlerdendim, bütün gün oyun oynayarak ve derste duvar izleyerek TR'de yüzde 7 ye mi ne girmiştim. Birazcık çalışma ve birazcık zeka ile çok yüksek puanlar kazanırsın, eğer birazcık bile zekan yoksa çok çalışman gerekir tabi ama harika bir zekan olsa bile birazcık çalışmak zorundasın gerçekten iyi bir liseye gitmek için.
Bende hep oyun oynadım tr de %2.9 a mı ne girsmtim

Arkoomen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Arkın Bayram
Bir halt yapmadım ama benim gibi olma, ilk lgsye girdim 8 zaten kolaydı. Ortaokul genel olarak kolay. 98 üstü bir ortalamaya sahip değilsen günde 300-400 soru çözmediğin takdirde fen lisesine gitmen imkansız. Rakiplerin çok ve deli gibi çalışan da çok fakat genel olarak mantığa dayalı bir sınav. İlk sene matematik zordu fakat diğer sene düşürdüler seviyeyi. Bu sene zorlarlar mı bilmem fakat yine aynı olur bence pek zor olmaz. Dersleri biraz dinlemişsen fen ve sözeli yaparsın matematik önemli. Ona önem göster, Türkiye'de ölene kadar en önemli ders matematik maalesef. Matematik dersi geçtikten sonra rahatsan tamamdır, ortaokul okul mu? Gözüm kapalı yapıyordum sınavları.
98 ortalamasi olmadan 300-400 soru cozmeyen gitmesi imkansiz demissin knk abartmissin biraz.

VitoScaletta

80+ Gold
ben geçen sene girdim 430 puan aldım ama eğer hiç çalışmamışsan ve şuan başın sıkışıp lgs zormu diyosan evet eğer hiç çalışmamışsan zor ben ilk aylar mallık edip çalışmadım sadece fen dersini seviyodum bu yüzden fenden 17 kaynak bitirdim ama matamatikten 2 tane kaynak bitirebildiğim için bu puanda kaldım şuan diyorum keşke çalışsaydımda hayalimdeki ordu fen lisesinde yatılı kalsaydım diye hayallerin varsa hiç durma yoksa sonradan pişman oluyosun

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
geçen sene yalan söylüyorsam en adiyim 1 yılda çözdüğüm soru en fazla 60/70 bendeki sıkıntı kolay soruları çözememe ama 90 da 88 net yaptım istediğim okul ucundan kaçtı ama güzel biryere geldim yinede keşke çözseydim sana tavsiyem günde 80/100 soru çözmen

Top Bottom