Lian Li Strimer Wireless kablolar nasıl kurulur

Atakankrn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Bu ürünleri kullanan vardır. Bir tane 24 pin anakarta bir tane de gpu için alacağım. Bir tane wireless usb çıkıyormuş onu taktık diyelim pc nin arkasına, başka herhangi bir kablo gereksinimi var mı ? Anakartımda şu an boş 3 pin rbg girişi kalmadı.

zahmetli iş kankam bi bilgisayarcıya da danış derim yakın zamanda bende yaptıracağım uzman bilgisayarcıdan yardım alacağım

o usb ile argb kablo geliyor. onu anakarta takıp diğer ucunu da gelen usb ye takıyorsun sonrası basit zaten yazılım kurup kontrol ediyorsun bu kadar basit

Bu ürünleri kullanan vardır. Bir tane 24 pin anakarta bir tane de gpu için alacağım. Bir tane wireless usb çıkıyormuş onu taktık diyelim pc nin arkasına, başka herhangi bir kablo gereksinimi var mı ? Anakartımda şu an boş 3 pin rbg girişi kalmadı.
Bu video da strimer kuruyordu diye hatırlıyorum bir bak belki işine yarar

zahmetli iş kankam bi bilgisayarcıya da danış derim yakın zamanda bende yaptıracağım uzman bilgisayarcıdan yardım alacağım
o usb ile argb kablo geliyor. onu anakarta takıp diğer ucunu da gelen usb ye takıyorsun sonrası basit zaten yazılım kurup kontrol ediyorsun bu kadar basit

Bu modelde 24 pin olanın içinden çıkan usb dongle ı arkaya usb ye takmak yetiyormuş. Tamamen kablosuzmuş

Özelden yazabilirsin dostum yardımcı olurum kurulum durumunda.
24 pin kutusunun içinden USB dongle çıkıyor anakart üzerinde 3.0 a falan bağlasan yeterli. Tamamen kablosuz ürünler.

Çok zahmetli iş değil yakın zamanda bende alacağım 24 pin 2x8pin CPU ve gpu için

Üst gönderideki arkadaş açıkladı hiçbir kablo yokmuş direkt bağlıyorsun usb yi anakarta bitti
Evet zahmetsiz iş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üst gönderideki arkadaş açıkladı hiçbir kablo yokmuş direkt bağlıyorsun usb yi anakarta bitti
Gpu da kararsız kaldım ileride Nvidia mı geçerim yoksa AMD mi bilmiyorum

İndirim önceden daha ucuzdu 3600 3700 falan o zamanda pahalıydı gerçi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama CPU 2x 8 pin için indirim beklemem sanırım 2.7 k şuan herhalde

16x12 olanı 2600 ben alacağım onu şimdi

Geri