Windows 11
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Soru yukarıda.
Hayır öyle bir şey yok diye biliyorum. @ToxpoxKali'nin yasal olmadığını duydum. Hack işlemleri için kullanılıyor. diğeri için bilmiyorum nereden kuracağını.
Bir riski var mı üstteki arkadaş yazmışya? Ryzen sanallaştırmayı açayım mı?Sanal makineye kuracaksanız kendi sitesine girip VirtualBox Images bölümüne geleceksiniz, ardından hangi sanallaştırma yazılımı kullanıyorsanız onu seçip kuracaksınız. Ana makineye kurmak içinse Installer'ı indireceksiniz, ve USB belleğe yazdırıp BIOS'dan USB'yi boot edip kuracaksınız. Şahsen ben istediğim zaman Kali kurabilirim, bunun için hazırda beklettiğim bir USB belleğim var.
Youtube da anlatıyor detaylı şekilde Bu video.Soru yukarıda.
Amaç sadece kendimi bilgisayar ve elektronik alanında geliştirmek.Virtual olarak kullanacaksanız BIOS'dan CPU Configuration'a gelip SVM Mode'u açmanız gerecek. Kali Linux kullanmak yasaldır, bir sorun teşkil etmez. Lakin illegal bir iş yapacaksanız sanal makinede daha kolay yırtarsınız.![]()
Açman lazım yoksa girmiyor.Bir riski var mı üstteki arkadaş yazmışya? Ryzen sanallaştırmayı açayım mı?
he he tabiYok illegal ile işim yok amaç kendimi geliştirmek zaten