2 Saniye yan baktığında dayak yiyeceğin bir yer.9. Sınıfın ve okula sadece 5 gün gittim ( ondada sınav olduk Lise nasıl bir yer??
Ayn bende derslere alışamadım dahaBen LGS'ye hazırlanmadığım kadar lisede çalışıyorum. Gerisini sen düşün.
9. Sınıfın ve okula sadece 5 gün gittim ( ondada sınav olduk Lise nasıl bir yer??
Bizim okulda ergenlerin haftada 5 gün kız peşinde koştuğu yer şahsen ben de öyleyim.
Eğer dersleri önemsiyorsan baya sıkı, okuduğun okula göre değişir tabi.Hoydaa niye öyle dedin şimdi
Gittiğin okula bağlı olarak çok iyi ve çok kötü arası bir şey9. Sınıfın ve okula sadece 5 gün gittim ( ondada sınav olduk Lise nasıl bir yer??
Ayn ha 5 gün gittim biriyle hiç bakismican dönüp ters ters bakıyorlar hayırdır falan diyorlar gidip kavga edecek okulun ilk haftası ama2 Saniye yan baktığında dayak yiyeceğin bir yer.
İlindeki en iyi 2. Okuldayim fenden sonra geliyorGittiğin okula bağlı olarak çok iyi ve çok kötü arası bir şey
Allah kurtarsın kardeş9. Sınıfın ve okula sadece 5 gün gittim ( ondada sınav olduk Lise nasıl bir yer??
Kendini ezdirme dostum. Altı üstü senden 3 yaş büyükler var. Abi vs. deme asla, sonra havalanıyorlar. Kendini ezdirirsen devam ederler. He ama gidip adama da ters bir hareket yapma. Sadece kendini ezdirmemeye bak.Ayn ha 5 gün gittim biriyle hiç bakismican dönüp ters ters bakıyorlar hayırdır falan diyorlar gidip kavga edecek okulun ilk haftası ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlindeki en iyi 2. Okuldayim fenden sonra geliyor
ben hazırlığım 3 hafta açtılar bize korona tedbirleri içerisinde berbat ve iyi bir lisedeysen öyle zevk alıncak bir yer de değil anlayacağın hepsi inek neredeyse eğlenmeyi bilen çok az kişi oluyor iyi liselerde9. Sınıfın ve okula sadece 5 gün gittim ( ondada sınav olduk Lise nasıl bir yer??