Neler Yeni

Lise nasil bir yer ??

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes

ogulcankn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Oğulcan
Arkadaş ortamını iyi seçersen ortam olarak gerçekten güzel oluyor. Fakat derslerine çalışmazsan, önem vermezsen düşük notlar alma ihtimalin yüksek. Çevre yaparsan (basketbol takımındayım) herkesin seni tanıması veyahut senin onları tanıman güzel oluyor. Genel olarak sana ve ortamına bağlı.

Lolcü Buse

80+ Bronze
2 Saniye yan baktığında dayak yiyeceğin bir yer.
Ayn ha 5 gün gittim biriyle hiç bakismican dönüp ters ters bakıyorlar hayırdır falan diyorlar gidip kavga edecek okulun ilk haftası ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gittiğin okula bağlı olarak çok iyi ve çok kötü arası bir şey
İlindeki en iyi 2. Okuldayim fenden sonra geliyor

Lolcü Buse

80+ Bronze
31 sjsj

ogulcankn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Oğulcan
Ayn ha 5 gün gittim biriyle hiç bakismican dönüp ters ters bakıyorlar hayırdır falan diyorlar gidip kavga edecek okulun ilk haftası ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlindeki en iyi 2. Okuldayim fenden sonra geliyor
Kendini ezdirme dostum. Altı üstü senden 3 yaş büyükler var. Abi vs. deme asla, sonra havalanıyorlar. Kendini ezdirirsen devam ederler. He ama gidip adama da ters bir hareket yapma. Sadece kendini ezdirmemeye bak.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
9. Sınıfın ve okula sadece 5 gün gittim :(( ondada sınav olduk Lise nasıl bir yer??
ben hazırlığım 3 hafta açtılar bize korona tedbirleri içerisinde berbat ve iyi bir lisedeysen öyle zevk alıncak bir yer de değil anlayacağın hepsi inek neredeyse eğlenmeyi bilen çok az kişi oluyor iyi liselerde

Top Bottom