Lise zorunlu staj ama iş bulamadım

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
501
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar lise sonuncu sınıfım zorunlu staj var ama ben hala bir yer bulamadım bilişim okuyorum hiç anlamam hocalarda staj yeri bulamayan mezun olamaz diyor ne yapacam son 2 hafta kaldı okul açılınca okul bir yere sokarmı beni.

SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar lise sonuncu sınıfım zorunlu staj var ama ben hala bir yer bulamadım bilişim okuyorum hiç anlamam hocalarda staj yeri bulamayan mezun olamaz diyor ne yapacam son 2 hafta kaldı okul açılınca okul bir yere sokarmı beni.
Bende de oldu bu ben Ekim ayında bulmuştum bilişim teknolojileri bölümü olduğum halde bir şirkette muhasebede görmüştüm.
Yöneticinin muhasebe bölümünden usta öğreticiydi.
Hocalar bazen bulabiliyor ama yinede iyice araştır

Bende de oldu bu ben Ekim ayında bulmuştum bilişim teknolojileri bölümü olduğum halde bir şirkette muhasebede görmüştüm.
Yöneticinin muhasebe bölümünden usta öğreticiydi.
Hocalar bazen bulabiliyor ama yinede iyice araştır
Hocalar grup kurdu bulduklarını yazıyorda bana olmadı bi türlü bide dersten hiç anlamıyorum ne yapacam ya.😕

Gittiğin yerlere para istemediğini söyle, isterlerse balon staj yapabileceğini söyle.

Dostum sen bence ugrasmiyorsun, ugrassan bulurdun. Universite staji degil bu, basit lise staji.

Hangi ildesin yardımcı olalım

Hangi ildesin yardımcı olalım
İstanbul/kagithane
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum sen bence ugrasmiyorsun, ugrassan bulurdun. Universite staji degil bu, basit lise staji.
Hocam şimdi nasıl bir şey olacakki bilişim ile ilgili nerede bulacam.ama doğru söylüyorsunuz bende uğraşmıyorum fazla maalesef.En az 4,5 tanıdığa sorduk ama cevap yok.🙁

SELAMÜN ALEYKÜM
benim bildiğim okulda staj yapıyorsun ama öyle olunca maaş alamıyorsun.Bana hoca bulmuştu.

SELAMÜN ALEYKÜM
Okul açılınca hocaların buluyor staj yeri dert etme

Okul açılınca hocaların buluyor staj yeri dert etme
Yok hocam grup oluşturdular bulduklarını atıyorlar ama ben dersle ilgili hiçbiri bilmediğim için sormuyorum daha bugün bir yere sordum kabul etmediler uygulamaları vs bilmiyorum ne yapacam kaldım böyle.

Yok hocam grup oluşturdular bulduklarını atıyorlar ama ben dersle ilgili hiçbiri bilmediğim için sormuyorum daha bugün bir yere sordum kabul etmediler uygulamaları vs bilmiyorum ne yapacam kaldım böyle.
Tüm staj yerleri baştan öğretiyor işi zaten, yazilimla ilgili yerler yerine bilgi işlemlere girersen daha rahat kavrarsın

Geri