SigaraİçenFare
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 435
Soru yukarıda edebiyattan 50 altı ortalama olunca mı sınıfta kalınıyor
1. Dönem mi 2. Dönem miHayır dönem sonu ortalaman 50 altı ise kalıyorsun.Edebiyattan 50 altı ise sorumluluk sınavına giriyorsun.
Bazı ana dersler var onlardan kalırsan telafi sınavlarına giriyorsun. Ortalaman 50 altı ise sınıfta kalıyorsun.Soru yukarıda edebiyattan 50 altı ortalama olunca mı sınıfta kalınıyor
İki dönemin toplam 100 üstü olması lazım diye biliyorum ama tam emin değilim.1. Dönem mi 2. Dönem mi
O ana ders edebiyat mı birde telafi sınavı dan kalırsakBazı ana dersler var onlardan kalırsan telafi sınavlarına giriyorsun. Ortalaman 50 altı ise sınıfta kalıyorsun.
Okuluna göre değişiyor. 50 üstü alırsan sınıfı geçersinO ana ders edebiyat mı birde telafi sınavı dan kalırsak
50 üstü derken bütün derslerin ortalaması.Okuluna göre değişiyor. 50 üstü alırsan sınıfı geçersinbu videoyu izle.
evet ve 4 zayıf ve üstüSoru yukarıda edebiyattan 50 altı ortalama olunca mı sınıfta kalınıyor
4 dersin ortalaması 50'nin altında olursa kalıyorsun doğru mu anladım ?evet ve 4 zayıf ve üstü
ben matematkden 46 ortalama vardı tüm ortalama 65 falandı 9 sınıftda okul bir şey yazmıştı karneye geçirdiler. tabii özel okull diye muhtemelen devlet lisesi ise geçemezsin.Soru yukarıda edebiyattan 50 altı ortalama olunca mı sınıfta kalınıyor