Denetim masasından program kaldır'a girip sildin mi?dostlar çalıştırdan %appdata% den discordu sildim fakat %localappdata% den silemiyorum. discord tamamen kapalı. görev yöneticisinden discord ile alakalı her şeyi kapattım. yardımcı olur musunuz?
localappdata klasörüne klasör seç kısmından nasıl ulaşacağım?Silinmeyen dosyaları silmek için Wise Force Deleter kullanabilirsiniz.
tamam ulaştım. teşekkürler.Silinmeyen dosyaları silmek için Wise Force Deleter kullanabilirsiniz.
Sorununuz çözüldüyse konuyu ''çözüldü'' olarak işaretleyin lütfen.localappdata klasörüne klasör seç kısmından nasıl ulaşacağım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam ulaştım. teşekkürler.
soru olarak açması lazım konuyuSorununuz çözüldüyse konuyu ''çözüldü'' olarak işaretleyin lütfen.
Temizleyebilir fakat sistem dosyalarına zarar veriyor.ccleaner deneyebilirsin.
CCleaner sistem dosyalarına ve kayıt defterine zarar veren bir uygulama. Ve Microsoft Security Essentials'ın da PUP listesine girmiş bir uygulama. Sadece Microsoft Security Essentials'ın değil, çoğu antivirus ve anti-malware'ın da PUP listesine girmiş bir uygulama.ccleaner deneyebilirsin.
windowsun kendisi zaten zarar hocam ccleaner yanında temiz sayılırCCleaner sistem dosyalarına ve kayıt defterine zarar veren bir uygulama. Ve Microsoft Security Essentials'ın da PUP listesine girmiş bir uygulama. Sadece Microsoft Security Essentials'ın değil, çoğu antivirus ve anti-malware'ın da PUP listesine girmiş bir uygulama.